29/05/2024

Duurzaamheid bij HellermannTyton

Positieve verschillen maken


De duurzaamheidsstrategie van HellermannTyton De duurzaamheidsstrategie van HellermannTyton


Duurzaamheid vormt een integraal onderdeel van onze missie, wij zetten ons in om positieve verschillen te maken voor een betere toekomst voor iedereen.

HellermannTyton is een  toonaangevende, wereldwijde fabrikant en leverancier van kabelmanagementoplossingen.  vertrouwen klanten In alle industrieën vertrouwen klanten op ons om duurzame kwaliteitsproducten te leveren. Wij nemen die verantwoordelijkheid serieus en zetten ons in om onze ecologische voetafdruk en ons afval te verminderen.

Onze passie voor duurzaamheid komt voort uit onze missie om lichte en efficiënte productoplossingen aan onze klanten te leveren.

Om een duurzamere toekomst te bereiken is voortdurende innovatie nodig. Gedreven door gemotiveerde mensen. Daarom zijn wij er  van overtuigd dat  mogelijkheden voor groei, inclusiviteit en betrokkenheid van  medewerkers van fundamenteel belang is voor het succes van onze strategie.

  

Een bericht van Group President Andrew Leyland

HellermannTyton Group President Andrew Leyland

"HellermannTyton ziet duurzaamheid als een kans om een positief verschil te maken en tegelijkertijd ons bedrijf te laten groeien. Wij erkennen het belang van het minimaliseren van de impact van onze activiteiten en die van onze klanten op het klimaat.

Wij begrijpen dat elke bijdrage aan de vermindering van emissies door gewichtsreductie en lager energieverbruik telt, net als het ontwerpen voor hergebruik en het successievelijk verbeteren van het recyclen van onze producten en verpakkingen aan het einde van hun levensduur."

  

Strategie en ambitie

Strategie en ambitie samenvatting

HellermannTyton zet zich in om de uitstoot van onze bedrijfsactiviteiten, producten en diensten te verminderen. Ook zetten wij ons in om de duurzaamheidsambities van onze klanten actief te ondersteunen.

De duurzaamheidsstrategie die in onze hele organisatie is verankerd, is gericht op initiatieven op vier gebieden: People, Planet, Product en Governance.

  

Onze weg naar meer duurzaamheid

HellermannTyton werkt eraan om haar impact op het milieu te minimaliseren en om onze medewerkers en klanten te stimuleren en in staat te stellen om een positief verschil te maken voor een duurzamere toekomst.

Ontdek de specifieke doelstellingen en activiteiten in onze focusgebieden door op de onderstaande secties te klikken.

Vragen over duurzaamheid

Neem hier contact met ons op met uw vragen over duurzaamheid en governance. Wij zorgen ervoor dat de juiste medewerker u zo snel mogelijk de gewenste informatie verstrekt. Wij kijken ernaar uit van u te horen.