29/05/2024
pictogram

Kabelmanagementoplossingen voor de lucht- en ruimtevaartindustrie

De zware taak van het licht vliegen

MADE FOR LIGHTNESS


MADE FOR LIGHTNESS MADE FOR LIGHTNESS


Bij HellermannTyton weten we dat precisie-onderdelen op maat de sleutel zijn tot een echte ‘take off’ van de luchtvaartindustrie. Dankzij onze 40 jaar ervaring weten we waar u vandaan komt en waar u naartoe gaat. Onze gestroomlijnde productiestromen in combinatie met geavanceerde producten consolideren, harmoniseren en leveren producten en oplossingen die uitblinken in de meest veeleisende omstandigheden.

MADE TO REDUCE WEIGHT


MADE TO REDUCE WEIGHT MADE TO REDUCE WEIGHT


We zijn er trots op dat we weten hoe we meer uit minder kunnen halen. Ons team van lucht- en ruimtevaartspecialisten kent een vliegtuig van binnen en van buiten en begrijpt het belang van maximale gewichtsbesparing en prestatieverhoging. Vanuit 39 locaties over de hele wereld analyseren we de huidige oplossingen aan boord van een vliegtuig om in kaart te brengen waar we wezenlijk kunnen besparen. Zoals met onze seat-to-seat clamps. Ontwikkelaars op 13 verschillende internationale locaties werkten nauw samen om een speciale oplossing te ontwikkelen voor het eenvoudig en betrouwbaar bedraden van entertainmentsystemen tijdens de vlucht, waarbij meerdere onderdelen in één systeem werden samengevoegd. Afgeslankte oplossingen die een gewicht in de schaal leggen.

MADE FOR TAKE-OFF


MADE FOR TAKE-OFF MADE FOR TAKE-OFF


Met specificaties aan boord die sterk verschillen van vliegtuig tot vliegtuig, zijn de meeste van onze producten op maat gemaakte oplossingen die ontworpen zijn om aan specifieke eisen te voldoen. In nauwe samenwerking tussen ons team en uw team, zullen we ons verdiepen in de details van de productieontwikkeling en de certificering van onder andere NSA, PAN, VG en EN/AS9100 tot MIL, MS, DAN en JN verkrijgen. En in elk onderdeel, op maat of serie, bieden wij een ongeëvenaard nul PPM-tarief voor elk onderdeel. Wij noemen het graag betrouwbaarheid klaar voor de vlucht.

Meer weten?