17/06/2024

MADE FOR REAL

Een beeld met emotie zegt meer dan duizend woorden.
Licht uit, spot aan, onze bedrijfsfilm:

Wilt u meer weten over onze filosofie? Waarvoor wij staan en wat onze drijfveer is?

Hier komt u meer te weten!

MADE FOR YOU

MADE FOR REAL, dat is ons motto. Maar het is nog veel meer. Want MADE FOR REAL is ook onze kwaliteitsbelofte en onze ambitie de hoogste kwaliteit te leveren.

Wat wij willen, is heel eenvoudig: wij willen onze klanten vooruit helpen. En wat onze klanten vooruit helpt, zijn geen grote waarden, maar concrete daden. Daarom houden wij ons er bijzonder intensief mee bezig, wat onze klanten reëel verder helpt, waarmee we een project duurzaam vooruit helpen en een beter resultaat bereiken.

Aan de hand van dit doel controleren wij al onze overwegingen.

Pas wanneer we op dit punt tot een positieve beoordeling komen, wordt dit ook omgezet.
Want dan is het echt MADE FOR REAL.

MADE FOR INDUSTRY


Verandering van perspectief: wij nemen de behoeften van onze klanten waar – HellermannTyton Verandering van perspectief: wij nemen de behoeften van onze klanten waar – HellermannTyton


MADE FOR REAL – onze kwaliteitsbelofte voor de industrie.

Wat ons als partner van de industrie onderscheidt en bijzonder maakt, is onze uitzonderlijk goede kennis van de verschillende bedrijfstakken. Wij zijn thuis op uw markt. Over de hele wereld.

Deze markt-knowhow maakt het mogelijk dat wij telkens opnieuw concrete voordelen – bijvoorbeeld tijdswinst, verlaging van gewicht of lagere onderhoudskosten – voor onze klanten realiseren. Beslist ook voor u.

Zoekt u een gelijkwaardige partner? Wij verheugen ons kennis te maken met u!

MADE FOR ELECTRICIANS


Meer dan alleen woorden: samen met u pakken wij de klus aan. Meer dan alleen woorden: samen met u pakken wij de klus aan.


MADE FOR REAL – onze kwaliteitsbelofte aan elektro-installateurs.

Wat onze producten zo bijzonder maakt? Ze zijn gewoon extreem goed doordacht. Want bij ons in focus staan altijd het product EN de gebruiker. En dat is merkbaar. Onmiddellijk. In het dagelijks werk.

Wilt u onze producten eerst eens testen? Hier vindt u een vakhandel bij u in de buurt.

MADE BEHIND THE SCENES

MADE FOR REAL – Het verhaal achter het ontstaan.