29/05/2024
pictogram

HellermannTyton is EVERYWHERE

Oplossingen die voldoen aan uw behoeften


HellermannTyton is EVERYWHERE HellermannTyton is EVERYWHERE


Jouw kabelmanagement is onze wereld

Overal waar stroom of data door een kabel gaat, zijn HellermannTyton producten er om te fixeren, bundelen, verbinden, isoleren en beschermen. Van voertuigen en machines tot elektriciteitsopwekking en telecommunicatie, onze expertise in oplossingen zorgt voor eenvoudige installatie en onderhoud, efficiënte productieprocessen en een veilige en betrouwbare werking. HellermannTyton is overal.

Innovatief kabelmanagement

Innovatief kabelmanagement

Al tientallen jaren staat HellermannTyton voorop met innovaties voor kabelmangement. Door continu de markt te observeren en onophoudelijk onze klanten te vragen wat we verder nog kunnen verbeteren, staat nieuwsgierigheid centraal in onze bedrijfscultuur. Het is elke dag onze drijfveer voor innovaties. Hierdoor zijn we ook verstrekker van ideeën en geven de aanstoot voor nieuwe concepten.

HellermannTyton staat voor duurzaam

HellermannTyton staat voor duurzaam

Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze missie. We houden ons al meer dan 10 jaar bezig met intelligente kabelmanagementoplossingen in de sector voor windenergie. Zo bieden we bijvoorbeeld robuuste kabelbescherming en -bundeling en stabiele beveiligingssystemen.

Naast ons werk in duurzame sectoren zijn we ook bezig met het verduurzamen van ons eigen assortiment aan producten. Zo ontwikkelden we eerder ook al de ATS Flex, een bundelsysteem dat kabels kan binden zonder restafval.

HellermannTyton voor jouw sector

HellermannTyton is uw wereldwijde partner op het vlak van kabelmanagement in de auto-industrie. Wij produceren en ontwikkelen oplossingen om u te ondersteunen, met meer dan 5.000 medewerkers in 39 landen. Hierbij streven wij ernaar op elk gewenst moment onderdelen van topkwaliteit en voortreffelijke service te leveren. Benieuwd naar meer van HellermannTyton? Bekijk andere innovatieve oplossingen die wij ontwikkelen voor verschillende sectoren hieronder: