02/12/2023

Oplossingen voor uw behoeften

HellermannTyton is een wereldwijde producent die kwalitatief hoogstaande oplossingen biedt voor het bevestigen, aansluiten, geleiden, beschermen en identificeren van bekabeling voor diverse markten.

 

Kabelmanagement auto-industrie

Automotive Industry

De veelzijdige teams van HellermannTyton ontwikkelen concepten voor een hogere productiviteit in de auto-industrie. Een mondiaal netwerk van ervaren technisch designers verbetert voortdurend een productassortiment dat voldoet aan de strenge eisen van deze bedrijfstak, zoals:

  • weerstand tegen hoge temperaturen
  • toepasbaar voor intensief gebruik
  • spatwaterbescherming

 

Defensie

Defence Image

HellermannTyton-producten stellen technici in staat om op betrouwbare wijze elektrische kabels en netwerkinfrastructuur te installeren, repareren, isoleren, identificeren, verbinden en beschermen.

 

Levensmiddelenindustrie

MCT series

Levensmiddelenindustrie: HellermannTyton biedt een omvangrijk gamma voor de niet-gesloten gedeelten van de levensmiddelenindustrie aan. Dit omvat detecteerbare kunststof- en rvs-componenten.

Kabelmanagementoplossingen voor de lucht- en ruimtevaartindustrie

Aerospace Industry

Een breed portfolio van precisie-onderdelen voor de veranderende eisen in de lucht- en ruimtevaartindustrie bewijst onze toewijding om meer te doen met minder. Kom en start met producten MADE FOR LIGHTNESS. 

 

Kabelmarkering in paneelbouw

Panel building

Meer ruimte voor doelmatigheid in de bordenbouw. Met oplossingen voor kabelmarkering van HellermannTyton. Geef uw projecten meer snelheid. Wij hebben er de juiste producten voor.

 

Scheepsbouw: kabelmanagement met scheepsgoedkeuringen

Shipbuilding

Hoe kunt u de veiligheid en efficiëntie van uw bekabeling vergroten? Lees hier hoe u kunt profiteren van de duurzaamheid van halogeenvrije kabelmanagementoplossingen van HellermannTyton. Gecertificeerd door DNV GL, ABS en BV.

 

Marktsegment Spoorwegen en vervoer

Rail Industry

HellermannTyton ontwikkelt innovatieve oplossingen, vervaardigd uit grondstoffen van hoge kwaliteit. Onze componenten voor het marktsegment Spoorwegen en vervoeren karakteriseren zich door

  • uitstekende brandbeschermende of -vertragende eigenschappen
  • hoogste kwaliteit • maximale levensduur
  • het voldoen aan de strengste veilgheidseisen en -normeringen

 

Zonnepanelen: bekabeling & UV-bestendig

Solar plants

Hoe verlaagt u de onderhoudskosten van uw zonnepark? Ontdek hier hoe u tijd en geld kunt besparen dankzij UV- en corrosiebestendige, bekabelingsoplossingen.  

 

Windturbines: kabelmanagement en kabelgeleiding

Cable management solutions for wind turbines

Hoe kunt u de Cost of Energy verlagen? Ontdek hoe u dankzij innovatieve kabelmanagementoplossingen de onderhouds- en servicekosten voor uw windturbines kunt verlagen.  

 

Landbouw- en heavy equipmentvoertuigen

Agriculture and construction vehicles

Onze ultramoderne slimme oplossingen en robuuste producten garanderen prestaties en flexibiliteit om zich aan te passen aan de veranderende behoeften van de markt. Ontdek onze krachtige oplossingen, die u kunt toepassen.

 

Kabelmanagement oplossingen voor witgoed

 
White Goods

Of het nu gaat om één grote bestelling of om één enkele, zeer belangrijke oplossing, ons team van experts over de hele wereld kan aan uw wensen voldoen, ongeacht de omvang. Lees meer over onze producten - MADE FOR LARGE AND SMALL.

 

Update: 25/11/2023 © HellermannTyton 2023
© HellermannTyton 2023 (v4.228) | Update: 25/11/2023 | Privacy-instellingen
Reseller Contact