17/06/2024

HellermannTyton ACADEMY

Welkom in de HellermannTyton ACADEMY

Kennis, de sleutel tot succes


Kennis, de sleutel tot succes Kennis, de sleutel tot succes


Het verbinden van mensen en het delen van kennis is de sleutel naar succes – nu en in de toekomst.

In de HellermannTyton ACADEMY delen wij onze kennis, u heeft de mogelijkheid om kennis te vergaren en u te verdiepen. U kunt hier ook uw praktijkervaring inbrengen, zodat wij onze productontwikkeling op uw praktijk kunnen afstemmen.

Profiteer van de ACADEMY, met kennis, praktijkervaring en contact met specialisten!

Ons gezamenlijke doel: succes door het delen van kennis

Succes wordt groter als kennis wordt gedeeld


Succes wordt groter als kennis wordt gedeeld Succes wordt groter als kennis wordt gedeeld


De ACADEMY zorgt voor een internationale uitwisseling van informatie op elk gebied en ieder niveau. Iedereen kan hier zijn of haar kennis inbrengen, zodat succes gemakkelijker te behalen is.

Speciaal ontwikkelde trainingen – opgezet naar behoeften uit de praktijk – bieden u de gelegenheid alles te ontdekken over onze producten en nieuwe ontwikkelingen, net als hun toepassing in de verschillende marktsegmenten.

De ACADEMY is geen eenrichtingsverkeer, het succes wordt bepaald door zowel uw als onze inbreng. U vanuit de dagelijkse praktijk, wij vanuit onze expertise op het gebied van kabelmanagement. Met uw hulp kan de ACADEMY groeien en een waardevolle bijdrage leveren aan de succesvolle groei van uw onderneming! U bent dus van harte welkom in dit Team!

HellermannTyton heeft een simpele ambitie: de positie als uw preferred partner in oplossingen voor kabelmanagement. Kennis en ervaring uitwisselen is een dan van essentieel belang

De HellermannTyton ACADEMY – hoe u profiteert


De HellermannTyton ACADEMY – hoe u profiteert De HellermannTyton ACADEMY – hoe u profiteert


Binnen de ACADEMY wordt kennis en ervaring gedeeld en verder verspreid. Dit kan online zijn via internet of een e-learning platform, of face-to-face, in de vorm van een seminar of workshop.

Wij richten ons in eerst instantie op producttrainingen die nadien worden verrijkt met marktkennis, e-business oplossingen, marketingseminars, thema's uit de productie , kwaliteitsmanagement en nog veel andere onderwerpen.

  • De ACADEMY bevordert creativiteit, ideeën en processen tussen verschillende vakgebieden.
  • Vergroot uw kennis van de producten en maak gebruik van de mogelijkheden die HellermannTyton biedt.
  • Vergroot uw competentie met doelgerichte training en verbeter zo uw kans op succes.
  • Organiseer uw werk nog beter en versnel processen om meer werk in kortere tijd te verrichten.
  • Profiteer van de knowhow van andere deskundige en gespecialiseerde teams.
  • Doe nieuwe contacten op in diverse specialistische bereiken.
  • Benut de ACADEMY als een platform om altijd up-to-date te blijven.
  • Met uw betrokkenheid kunnen we uitgroeien tot een verenigd internationaal team dat van de ACADEMY een persoonlijk en professioneel succesverhaal maakt – voor u én voor HellermannTyton!

Laat u inspireren door onze videos


Laat u inspireren door onze videos Laat u inspireren door onze videos


HellermannTyton beschikt over een unieke schat aan kennis: met juweeltjes als de EdgeClip-Removal-Tool, de Easy-Print-oplossing en productieverbetering. De ene oplossing verbetert interne processen, de andere optimaliseert de manier waarop onze klanten werken.

Het delen van kennis en ervaringen is het doel van de HellermannTyton ACADEMY. Breng uw waardevolle kennis in en deel het geheim van uw succes. Neem actief deel aan deze uitwisseling van kennis. Voel de innovatieve kracht die hiervan uitgaat! Benut ons platform voor sterke ideeën. Dat is de HellermannTyton ACADEMY.

Laat u inspireren door onze videos.


Easy-Print-oplossing

Een klant zocht naar een printoplossing die niet op de markt beschikbaar was: operators besteedden meer tijd aan het beheer van materiaal dan aan de afhandeling van data. HellermannTyton vond een oplossing waardoor de klant een enorme tijdsbesparing bereikte.

 

 

 


EdgeClip-Removal-Tool

Een klant monteerde EdgeClips in grote aantallen, helaas op een verkeerde positie in het voertuig. Het verwijderen van de EdgeClips met een schroevendraaier of tang onder tijdsdruk was bijzonder moeizaam. Projectmanager Melanie Schwarzbach en haar team kwamen vervolgens met een oplossing. Deze bestaat uit speciaal tooltje dat onder de clip wordt gezet, vervolgens wordt teruggetrokken en gekanteld. Een snelle en eenvoudige manier om de clips te verwijderen!

 

 


Productieverbetering

Het hoofd van de afdeling Injection Moulding van HellermannTyton, Markus Müller, kwam op het idee om een simpele borstel toe te voegen aan de spuitgietmachine: de combinatie van het apparaat om het gietsel te verwijderen met een borstel op maat zorgt voor een betrouwbaar uitstootproces en bespaart productietijd.

 

Profiteer van onze expertise – wereldwijd


Profiteer van onze grote expertise – wereldwijd Profiteer van onze grote expertise – wereldwijd


Als u belangstelling heeft voor een specifieke markt- of producttraining kunt u contact met ons opnemen.

HellermannTyton beschikt over een  netwerk van gespecialiseerde collega's die u ondersteunen bij het beantwoorden van uw vragen en hun kennis graag met u delen.