29/05/2024

Gel-kabelmoffen en gelsystemen van HellermannTyton

RELICON gelmoffen: gemakkelijk en tijdbesparend

RELICON Gel-Kabelmoffen

RELICON gelmoffen voor het maken van onder- en bovengrondse kabelverbindingen bestaan uit een robuuste schaal van propyleen en RELICON gel. Ze voldoen aan de hoogste eisen voor elektrische installaties en bieden mechanische bescherming, isolatie en afdichting in één stap -
de installateur bespaart tijd en heeft voor het installeren geen speciaal gereedschap nodig.

De geltechnologie van RELICON biedt bijzondere voordelen. De montage is snel en eenvoudig. De schalen zijn van slagvast PP en door een filmscharnier met elkaar verbonden.

De RELICON gelmoffen zijn temperatuurbestendig tot 90 °C, bevatten geen schadelijke stoffen waarvoor een meldingsplicht (kentekenvrij) geldt en zijn onbeperkt houdbaar. De RELICON gelmoffen kunnen worden gebruikt als verbindings- of aftakmof, zijn in verschillende formaten verkrijgbaar en zijn dus geschikt voor gangbare kwadraturen. Ze voldoen aan de belangrijke Europese normen NEN-EN 50393 (DIN VDE 0278) en NEN-EN-IEC 60695-2-11.

De passende gelmof voor uw toepassing!

Relifix Familie

Gel-verbindings- en aftakmof

Relifix

RELICON Gel-Kabelmoffen: Reliseal

Gel-verbindings- en aftakmof

Reliseal

RELICON Gel-Kabelmoffen: Relilight

Gel-verbindings- en aftakmof
 

Relilight

RELICON Gel-Kabelmoffen: Religel

2-componenten siliconengel

Religel

RELICON geltechnologie van HellermannTyton, kabelmoffen voor de allerzwaarste omstandigheden

RELICON Gel-Kabelmoffen: Relifix

Gelmof Relifix

De geltechnologie van RELICON biedt bijzondere voordelen. De montage is snel en eenvoudig. De met een filmscharnier verbonden schaaldelen zijn gemaakt van slagvast polypropyleen (PP). De RELICON gel in de schaal zorgt voor het isoleren en afdichten van de verbinding. Relifix is een universele verbindings- en aftakmof.


Afhankelijk van het type verbinder kan de gelmof voor enkele en dubbele aftakkingen worden gebruikt. Hij wordt gebruikt met kunststof bekabeling uit PVC, PE en EPR.

Toepassingsgebieden: in laagspanningsinstallaties als verbindingsmof voor bijvoorbeeld buitenverlichting of als doorvoermof voor kabelreparaties. Binnen en buiten, boven- en ondergronds, in kabelgoten en onder water

RELICON Gel-Kabelmoffen: Reliseal

Gelmof Reliseal

Reliseal gelmoffen zijn veilige en robuuste partners die aan de hoogste eisen voldoen. Getest conform beschermingsklasse IP 68 (op een diepte van10 meter) en met geïntegreerde trekontlasting bieden zij bescherming, isolatie en afdichting, zelfs in ongunstige omgevingen.

Wordt geleverd als complete set en is daarmee dus eenvoudig en snel te monteren. De schaaldelen bestaan uit slagvast, vlambestendig polypropyleen (PP). De RELICON gel in de schaal zorgt voor het isoleren en afdichten van de verbinding.
Reliseal is een universele verbindingsmof. Afhankelijk van het type verbinder kan de gelmof voor het verbinden van kunststof bekabeling uit PVC, PE en EPR. Toepassingsgebieden: in laagspanningsinstallaties als verbindingsmof, binnen en buiten, boven- en ondergronds, in kabelgoten en onder water.

RELICON Gel-Kabelmoffen: Relilight

Gelmof Relilight

Relilight gelmoffen werden ontwikkeld voor lichtinstallaties, speciaal gericht op ledverlichting. Natuurlijk wordt aan de strenge eisen van de energietechniek voldaan. Dit wordt bevestigd door de systeemtest conform NEN-EN-IEC 60998-2-1:2004, de beschermingsklasse IP68 en vlambestendige schaaldelen volgens UL94 V0.

Relilight zijn universele verbindings- en aftakmoffen. Afhankelijk van het type  verbinder kan de gelmof voor verbindingen en enkele of dubbele aftakkingen worden gebruikt.

Ze worden gebruikt voor kunststof bekabeling uit PVC, PE en EPR. De met gel op siliconenbasis gevulde kabelmof biedt in één stap isolatie, afdichting en mechanische bescherming en verkort daarmee de montagetijd aanzienlijk. Toepassingsgebieden: in laagspanningsinstallaties als verbindingsmof, binnen en buiten, boven- en ondergronds, in kabelgoten en onder water.

RELICON Gel-Kabelmoffen: Religel

2-componenten siliconengel Religel

RELICON Religel is een transparante, elastische 2-componenten siliconengel. Hij wordt geleverd in handige, transparante doseerflessen en containers en is zeer geschikt voor het vergieten van las- en aftakdozen in laagspanningsinstallaties. Na het uitharden heeft RELICON® Religel een zeer hoge vochtbestendigheid en uitstekende isolerende eigenschappen en is bestand tegen vele media. Toepassing: elektrische isolatie en vochtwering in laagspanningsinstallaties, zoals telecom- en stuurstroombekabeling of in elektronische componenten. Zeer geschikt voor het vergieten van las-en aftakdozen.

RELICON Gel-Kabelmoffen: RELICON KH 67

2-componenten gel RELICON KH 67

RELICON KH 67 is een transparante, verwijderbare, zoutwaterbestendige 2-componenten gel op basis van koolwaterstofharsen. Dankzij de uitstekende isolerende eigenschappen wordt hij vaak gebruikt voor het vergieten van las- en aftakdozen in laagspanningsinstallaties. Na het uitharden is KH 67 uitermate vochtbestendig en bestand tegen vele media.

Elektrische isolatie en vochtwering in laagspanningsinstallaties. Zeer geschikt voor het vergieten van las-en aftakdozen.

RELICON Gel-Kabelmoffen: RELICON KH 100

2-componenten gel RELICON KH 100

RELICON KH 100 is een transparante, verwijderbare, zoutwaterbestendige 2-componenten gel op basis van koolwaterstofharsen. Hij is zeer geschikt voor las- en aftakdozen in laagspanningsinstallaties, die zich in een vochtige omgeving of in de bodem bevinden. Uitgehard is KH 100 zeer goed bestand tegen vocht, bezit uitstekende isolerende eigenschappen en is bestand tegen vele media.

Elektrische isolatie en vochtwering in laagspanningsinstallaties. Zeer geschikt voor het vergieten van las-en aftakdozen.