04/06/2023

Sponsoring

Sponsoring

Onze bijdrage aan sleutels tot succes


Onze bijdrage aan sleutels tot succes Onze bijdrage aan sleutels tot succes


Als sponsor draagt HellermannTyton graag bij aan mooie ontwikkelprojecten in marktsegmenten waar wij actief in betrokken zijn. Wij sponsoren veelal onze materialen en/of kennis, maar staan ook open voor financiële ondersteuning. Als fabrikant is HellermannTyton continu bezig met kennisontwikkeling of (door)ontwikkeling van materialen. Projecten die dit ook belangrijk vinden, ondersteunen wij graag. Wij sponsoren de volgende projecten:

Stichting de Stijl in De Stad

Dichterbij Mondriaan dankzij onze isolatietape


Dichterbij Mondriaan dankzij onze HelaTape Flex Dichterbij Mondriaan dankzij onze HelaTape Flex


Onze HelaTape Flex is niet alleen uitermate geschikt voor installateurs en technici. De jonge kunstenaars van het Gerrit Rietveld College maakten ook graag gebruik van onze isolatietapes. Niet voor het isoleren, bundelen of bevestigen van bekabeling, maar juist voor de strakke lijnen en kleuren. HellermannTyton sponsorde deze isolatietapes voor een van hun lesprogramma’s, waarin de leerlingen van het Gerrit Rietveld College dichterbij Mondriaan kwamen.

Met het project Beleef De Stijl besteedde het Gerrit Rietveld College aandacht aan het 100 jarig bestaan van de kunstbeweging De Stijl. De jonge kunstenaars maakten met de verschillende kleuren van onze HelaTape Flex, onder leiding van kunstenaar Bonno van Doorn, abstracte kunstwerken op ramen en vloeren van het college. Op deze wijze stonden ze stil bij Mondriaan. In het weekend van 3 november 2017 sloot het Gerrit Rietveld College dit project af met een grote tentoonstelling in en rond de school.

Lees meer over dit sponsorproject in ons blog.

Formula Student Team Delft

DUT18 met hulp van onze kabelbinders


DUT2018 met hulp van onze kabelbinders DUT2018 met hulp van onze kabelbinders


Al meer dan 35 jaar zetten studenten wereldwijd hun technische en managementvaardigheden in tijdens jaarlijkse Formula Student wedstrijden. Als materiaalsponsor volgt HellermannTyton enthousiast de ontwikkelingen rond de elektrische racewagen van het Formula Student Team Delft.

Bij hun laatste elektrische racewagen, de DUT18, focust het team niet alleen op het maximaliseren van het potentieel van de auto, maar ook dat hun coureurs deze topprestaties zo optimaal mogelijk kunnen realiseren. Onze componenten voor kabelmanagement dragen bij aan de betrouwbaarheid van de elektrische aandrijving en besturing van de racewagens tijdens het testen van snelheid en uithoudingsvermogen.
Ook in 2019 zal HellermannTyton het Formula Student Team Delft ondersteunen.

Volg hier de laatste ontwikkelingen van het Formula Student Team Delft.

Alley of light

ALLEY OF LIGHT met hulp van onze krimpkous


ALLEY OF LIGHT met hulp van onze krimpkous ALLEY OF LIGHT met hulp van onze krimpkous


Alley of Light is een driedimensionale matrix, bestaande uit bijna 2.000 LED-lampen. De constructie is vier meter hoog en twaalf meter lang. In het midden bevindt zich een nauwe passage waar je doorheen kunt lopen, omringd door honderden lichtbronnen die continu in intensiteit wisselen.

Met productsponsoring van HellermannTyton ontwierp het design office Serge Schoemaker Architects en Digiluce deze inspirerende installatie voor het Amsterdam Light Festival 2015. Dit unieke kunstwerk heeft sindsdien in China, Zweden en in een van de Baltische staten gestaan. Met onze materialen (kabelbinder LK2A en krimpkous) en gereedschap (EVO 7 en hetelucht-pistool H5004) om de met de hand vervaardigde verlichting te beschermen en te fixeren, konden wij een mooie bijdrage leveren aan dit project.

Bekijk de video over de totstandkoming van de Alley of Light.

Solar Team Twente

Auto op zonne-energie dankzij onze kennis


Auto op zonne-energie dankzij onze kennis Auto op zonne-energie dankzij onze kennis


De huidige prototypes van voertuigen op zonne-energie zijn het oefenterrein voor de toekomstige experts op het gebied van alternatieve energie. HellermannTyton sponsorde het Solar Team Twente bij het ontwerp en de bouw van een solarauto, die deelnam aan de Bridgestone World Solar Challenge in Australië.

Door onze expertise op het gebied van techniek en materialen, had het Solar Team Twente belangstelling voor onze producten voor het binden en bevestigen van kabels die door de body van carbon lopen. In 2015 eindigde het Solar Team Twente op de 2e plek tijdens de Bridgestone World Solar Challenge. Lees daar meer over in ons blog van toen.

Sponsoraanvraag

Ook op zoek naar een sponsor?

Zoekt u een sponsor voor een ontwikkelproces in een van onze branches of  producten? Dan kunt u via de contactbutton aan de rechterzijde een aanvraag voor sponsoring indienen.


Update: 27/05/2023 © HellermannTyton 2023
© HellermannTyton 2023 (v4.206.4) | Update: 27/05/2023 | Privacy-instellingen