17/06/2024

Over ons

HellermannTyton – dit is waar wij voor staan.


Bedrijfsfilosofie Bedrijfsfilosofie


Waarom wij bestaan

HellermannTyton bestaat om de industrie en installatietechniek te helpen, om sneller,
efficiënter en kosteneffectiever te werken, met minder impact op mens en milieu.

 

Hoe wij werken

Samen met onze partners staan wij naast de engineers en uitvoerders, monteurs
en installateurs, inkopers en werkvoorbereiders, om processen te optimaliseren en daardoor
kosten te reduceren, output te vergroten, ergonomie te verbeteren en duurzamer te
produceren monteren en installeren
.

 

Wat wij doen

Wij produceren oplossingen om kabels, kabelbomen, buizen en leidingen snel, efficiënt, kwalitatief hoogstaand en duurzaam te fixeren, installeren, verbinden, isoleren, beschermen en identificeren.

Wij helpen klanten deze processen verregaand te optimaliseren en automatiseren en zijn, 
met onze partners, betrokken bij het gehele traject. Van ontwerp en productie, tot levering, implementatie en eindevaluatie.

Wij zijn HellermannTyton. Wat kunnen wij vandaag voor u doen?

Welkom bij HellermannTyton

Uw kabelmanagement – MADE FOR REAL.


Be Inspired Be Inspired


HellermannTyton produceert en levert hoogwaardige oplossingen voor het bundelen, bevestigen, isoleren, beschermen, installeren en identificeren van bekabeling, leidingen en slangen. We leveren standaard componenten, maar bieden ook maatwerkoplossingen.

Een vooruitziende blik en pioniersgeest vormen ons karakter. Wij denken verder dan een stap vooruit; we handelen proactief. Lokaal én wereldwijd. En altijd in het voordeel van onze klanten.
 

Het is onze missie effectieve oplossingen te ontwikkelen, die voldoen aan alle eisen die modern kabelmanagement stelt. Om hier handen en voeten aan te geven, zetten we ons elke dag in met alles wat we kunnen (en dan bedoelen we ook alles!), om ons in te leven in de wereld van onze klanten. Zij vormen onze grootste inspiratiebron bij de ontwikkeling van onze productlijnen. We hebben 18 productievestigingen van wereldklasse en ontwikkelen producten in 13 landen. Er werken meer dan 7.000 mensen bij HellermannTyton in 40 landen. Zij bieden eersteklas service en advies – waar u dit ook nodig hebt: HellermannTyton contact.

Ons internationale merk geniet het vertrouwen van industriële professionals over de hele wereld. De kwaliteit van HellermannTyton producten is gebaseerd op uw behoeften op het vlak van kabelmanagement.


HellermannTyton wereldwijd HellermannTyton wereldwijd


HellermannTyton ontwikkelt industrie-specifieke productseries die wereldwijd de lat hoger leggen

Inspired by torsion


Inspired by torsion Inspired by torsion


Voorbeeld: Innovatie voor windturbines, de Loopspacer

Loopspacer

Minimaliseert de door torsie veroorzaakte slijtage van de kabelmantels rondom de roterende gondel. De Loopspacer kan ook in bestaande turbines eenvoudig worden geïnstalleerd. Bovendien verbetert hij de koeling van de bekabeling.

Grote industriële expertise

Van torsiekracht tot en met gewichtsreductie – iedere sector stelt zijn specifieke eisen aan kabelmanagement. Dankzij onze specialistische ervaring en kennis kan HellermannTyton voor verschillende markten en sectoren technologieën op maat realiseren. Daartoe behoren onder andere:

Telecommunicatie Telecommunicatie

HellermannTyton ontwikkelt componenten waar u op kunt bouwen, ook onder extreme omstandigheden

Inspired by extremes


Inspired by extremes Inspired by extremes


Beschermt in extreme omgevingen: Helagaine HEGMAN

Helagaine HEGMAN

Voor toepassingen met hoge eisen aan brandveiligheid en bij hoge temperaturen biedt gevlochten kous NOMEX® HEGMAN-02 uitstekende mechanische bescherming.

De hoge flexibiliteit van de gevlochten structuur vereenvoudigt de montage, ook bij grote lengtes en vooraf gemonteerde connectoren. De niet-ontvlambare gevlochten kous is bovendien uitstekend bestand tegen vloeistoffen, de inwerking van straling en is water- en olie-afstotend.

Extreem gespecialiseerd

Om langdurig te kunnen functioneren onder zware omstandigheden, is HellermannTyton voortdurend op zoek naar nieuwe materialen. Op vele gebieden zijn onze producten en productieprocessen uniek in hun soort.

HellermannTyton maakt significante tijdwinst mogelijk, tijdens het installeren, plannen en het bestellen

Inspired by time


Inspired by time Inspired by time


 

 

Snelle verwerking

HellermannTyton quick

Snel bestellen

De uitvoering van bestellingen en leverschema's vindt plaats middels volledig geautomatiseerde systemen en volgens EDI-standaards.

Direct contact

Bij HellermannTyton verliest u geen kostbare tijd met callcenters. U kunt direct contact opnemen met uw eigen contactpersoon en alles in uw eigen taal bespreken. Onze medewerkers kunnen vervolgens direct en adequaat handelen.

Snel beschikbaar

Een fijnmazig netwerk van distributors zorgt ervoor dat u uw levering –van sample tot grote hoeveelheden– altijd snel ontvangt.

HellermannTyton: een internationaal team dat enthousiast werkt aan de beste oplossingen rondom uw bekabeling

Inspired by teamwork


HellermannTyton HellermannTyton


"Het maakt niet uit met welke vestiging van HellermannTyton u contact heeft: u zult overal vriendelijk en adequaat worden geholpen. 10.000 klanten in heel Europa hebben ons in een enquête bevestigd dat wij op de juiste weg zijn: 98 procent geeft aan dat zij ons aan anderen zouden aanbevelen.
Dit resultaat willen wij natuurlijk ook in de toekomst waarmaken en zelfs nog verbeteren. Met producten van hoge kwaliteit – maar vooral ook door gemotiveerde medewerkers. Mensen die goed luisteren, onze klanten met raad en daad terzijde staan en proberen aan alle wensen te voldoen."

 

HellermannTyton ACADEMY

Scholingen

Om nieuwe oplossingen snel in het werkproces te verankeren, biedt HellermannTyton omvangrijke scholingsprogramma's. Dankzij onze uniforme structuren kunnen ook internationaal opererende klanten snel overstappen op nieuwe producten. De hiervoor noodzakelijke kennis wordt overgedragen door de HellermannTyton ACADEMY. Hier hebben medewerkers en klanten de mogelijkheid anderen te inspireren en zich door anderen te laten inspireren.