17/06/2024
pictogram

Kabelmanagement in de auto-industrie

Vandaag gecreëerd. Morgen op weg. Wij doen de dromen van automotive ingenieurs uitkomen.

Wij werken hand in hand met klanten binnen de auto-industrie aan de ontwikkeling en productie van lichtgewicht en multifunctionele onderdelen voor de bevestiging en bescherming van elektronica en bedrading in voertuigen.
Ons doel is het om innoveerders binnen de automotive industrie vandaag al meer vrijheid te bieden bij de vormgeving van de toekomst van de mobiliteit.

 
 

Kostenbesparende oplossingen die het totaalplaatje niet uit het oog verliezen.

Op het punt van baanbrekende concepten voor kabelmanagement in de auto-industrie, zijn de belangrijkste doelen het verkorten van de ontwikkeling, reduceren van gewicht en beperking van het aantal verschillende onderdelen. Het is zeker niet genoeg alleen te focussen op kabelmanagement in de auto-industrie. Onze specialisten hebben grote ervaring in de branche en hebben altijd het grote geheel in het oog. Daardoor leveren wij oplossingen die voldoen aan uw normen en doelstellingen, terwijl ze tegelijkertijd uw processen verbeteren. Tenslotte vallen materiaalkeuze, beheersing van trillingen, geluidsisolatie, slijtvastheid, voorkomen van lekkage en veel andere uitdagingen in de auto-industrie ook binnen de verantwoordelijkheid van het kabelmanagement in de auto-industrie.

Waar en wanneer u ons ook nodig hebt. We zijn altijd dicht bij u in de buurt.


HellermannTyton is uw wereldwijde partner op het vlak van kabelmanagement in de auto-industrie. Wij produceren en ontwikkelen oplossingen om u te ondersteunen, met meer dan 5.000 medewerkers in 39 landen. Hierbij streven wij ernaar op elk gewenst moment onderdelen van topkwaliteit en voortreffelijke service te leveren. We ondersteunen onze klanten op lokaal niveau en zetten onze enorme ervaring in de ontwikkeling voor u op locatie in, zodat wij internationaal betrouwbare logistiek kunnen combineren met lokale bereikbaarheid. Wie met ons samenwerkt, profiteert altijd van deze persoonlijke benadering. Voor ons is dat van groot belang.


Made For Real Banner Made For Real Banner

Kabelmanagement in de auto-industrie: internationaal marktleider voor oplossingen in de automotive.


HellermannTyton staat synoniem voor topkwaliteit kunststof producten en succesvol kabelmanagement in de auto-industrie. Onze producten zijn in vrijwel elk merk te vinden. Daar zijn wij trots op, maar tegelijkertijd blijven wij nuchter doorwerken. We rollen onze mouwen nu al meer dan 30 jaar op om onze dienstverlening telkens beter te maken en een kwaliteitsgarantie zonder compromissen af te geven. Wij weten dat vooruitgang in de auto-industrie alleen mogelijk is in de vorm van sterk partnerschap. Onze ontwikkelaars zijn teamspelers die nauw samenwerken met onze klanten, waarbij altijd de allernieuwste marktvereisten het uitgangspunt zijn. Zij ontwikkelen steeds meer volledig individueel aanpasbare concepten. Een groot aantal onderdelen in ons productassortiment is specifiek voor bepaalde OEM's of modellen geproduceerd.


Perfection is not a detail Perfection is not a detail

Superieure producteigenschappen voor uw voertuigen

HellermannTyton biedt perfecte oplossingen voor kabelmanagement in de auto-industrie: van bundelen en bescherming tot en met het labelen van bekabeling, bedrading en leidingwerk – of dit nu wordt afgedekt met ons bestaande productassortiment van meer dan 75.000 artikelen of door een specifiek concept op maat.

De EdgeClip biedt een stevige grip op randen zonder dat geboorde gaten of lijm nodig zijn, ideaal voor situaties met hoge temperaturen. De Ratchet P-Clamp is een flexibel en herbruikbaar systeem voor het beheren van bedrading en leidingen, met een kliksluiting die gemakkelijk los te maken is. De SA47-LA krimpkous beschermt elektrische aansluitingen tegen vocht, corrosie en motorolie, terwijl het transparante ontwerp visuele inspectie mogelijk maakt. Voor gevoelige elektronica biedt de Helagaine HEGEMIP gevlochten kous bescherming tegen elektromagnetische straling en slijtage. Helatag 1201 labels zijn duurzame thermotransfer labels die bestand zijn tegen extreme temperaturen en chemicaliën, perfect voor de auto-industrie. Het Autotool CPK hybrid is een geautomatiseerd bundelsysteem dat kabelbomen snel en efficiënt bundelt, terwijl het ATS flex een volautomatisch bundelsysteem is dat snelle en afvalvrije kabelbundeling mogelijk maakt, aanpasbaar aan verschillende bundeldiameters en geschikt voor zowel stationaire als flexibele toepassingen.

 

E-mobility gaat hand-in-hand met vindingrijkheid. Tenminste als wij erbij betrokken zijn.

De auto-industrie is continu in ontwikkeling. Bedrijven die vroeger niets met de automobielsector te doen hadden, zijn sterk in opkomst. Of u nu allang tot de gevestigde orde behoort, of een nieuwkomer bent – iedereen heeft te maken met steeds strengere veiligheidseisen en specificaties. Ook belangrijk is de juiste afweging van economische aspecten en milieufactoren. HellermannTyton beschikt over de benodigde expertise in ontwikkeling. 

We ontwerpen producten op maat, in lijn met uw specificaties voor kabelmanagement in de auto-industrie. Neem gerust contact op met ons.

Kortere ontwikkelingscycli. Onmiddellijke consultatie tussen onze productontwikkelaars en uw technici maakt grote tijdbesparingen in de ontwikkelingsfase mogelijk – zelfs voor onderdelen waarvan de installatieruimte nog bepaald moet worden.

Reductie van gewicht. Vervanging van metaal door kunststof – zonder afbreuk te doen aan kwaliteit of prestaties. Spuitgegoten onderdelen van HellermannTyton bieden geometrische ontwerpvrijheid. Hierdoor is de integratie van andere functionele elementen mogelijk. Bovendien zijn ze corrosiebestendig voor duurzaam kabelmanagement in de auto-industrie.

Een kleiner aantal verschillende onderdelen. Dankzij een gerichte analyse van kabelsets kunnen wij u alternatieven tegen geoptimaliseerde kosten aanbieden, net als onderdelen die uw voorkeur hebben en verbeterde componenten. Keuze van het juiste materiaal. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen de juiste beslissing te nemen. Als het juiste materiaal voor uw toepassing nog niet beschikbaar is, ontwikkelen wij dit in samenwerking met u en onze leveranciers van grondstoffen om u optimaal kabelmanagement in de auto-industrie af te leveren.

U wint awards in de autobranche. En wij winnen uw vertrouwen.

Als een van de grootste leveranciers van kabelmanagement in de auto-industrie stemmen wij onze professionele benadering af op de specifieke vereisten van de bedrijfstak. Met andere woorden: u kunt erop vertrouwen dat alle producten voldoen aan de strenge normen van de automobielsector.

(ISO 14001, ISO 9001, IATF 16949, DE AEOF 100652 certificering)