18/07/2024

TagPrint Pro Portal

Registreer uw exemplaar van de TagPrint Pro-software


Toegang tot uw licentiesleutels en individuele downloads Toegang tot uw licentiesleutels en individuele downloads


Als u geen exemplaar van de TagPrint Pro-software heeft, klik dan hier voor meer informatie over de TagPrint Pro-software.

Waarom registreren?

Altijd en overal toegang tot uw licentiesleutel.

Al uw registraties zijn gekoppeld aan uw persoonlijke HellermannTyton-account. U heeft altijd en overal toegang tot uw account. Bovendien kan HellermannTyton u de best mogelijke service en ondersteuning bieden.

Krijg toegang tot de nieuwste updates, brochures en sjablonen van TagPrint Pro.

HellermannTyton biedt speciale downloads voor elke TagPrint Pro-gebruiker. Zodra u uw versie van de TagPrint Pro-software heeft geregistreerd, kunt u deze openen en downloaden.

Hoe te registreren

1. Log in met uw HellermannTyton-account of maak een nieuw account aan.

HellermannTyton account signin

Om toegang te krijgen tot het TagPrint Pro Portal heeft u een HellermannTyton-account nodig. Klik hier en u wordt doorgestuurd naar de aanmeldpagina

Op deze pagina staat een link "of maak een account aan". Het hele proces duurt minder dan 5 minuten totdat uw account is aangemaakt.

Als u al een HellermannTyton-account heeft, kunt u zich gewoon aanmelden en toegang krijgen tot het TagPrint Pro-portaal.

2. Gebruik de registratiecode op uw downloadkaart

TagPrint Pro Download Card

 

 

 

 

 

Na aanmelding bij het TagPrint Portal kunt u uw kopieën aan uw account toevoegen om toegang te krijgen tot de licentiesleutels met behulp van de uitgegeven TagPrint Pro Download Card. Elk exemplaar wordt verzonden met een registratiecode. De registratiecode kunt u tijdens het proces op de achterzijde van uw Download Card vinden.

Daarnaast kunt u uw printers aan uw account toevoegen door op de knop "Printer toevoegen" te klikken. Hierdoor kan HellermannTyton u de best mogelijke service en ondersteuning bieden.

Ondersteuning

Software voor ondersteuning op afstand

Om u de best mogelijke ondersteuning te bieden, levert HellermannTyton software voor ondersteuning van printers op afstand.

U kunt de software hier downloaden.

Ondersteuningsformulier

Privacy is voor ons net zo belangrijk als voor u.
Lees meer hierover in ons Privacy Statement.
Reseller Contact