17/06/2024

Continous Help & Improvement Program

Continuous Help & Improvement Program

Kennis, de sleutel tot succes


Bespaar kosten en werk sneller met ons CHIP-programma Bespaar kosten en werk sneller met ons CHIP-programma


Het proces van kabelmontage kan veel efficiënter, sneller, duurzamer en goedkoper. HellermannTyton kan daarbij helpen en gebruikt daarvoor het speciaal ontwikkelde CHIP-programma.

Optimaliseer uw kabelmanagementproces samen met HellermannTyton

Kleine aanpassingen in een proces kunnen een groot verschil maken. De verwerking van een bundelband bijvoorbeeld, gemiddeld kost dit 10 seconden. Door in plaats van een bundelband een hersluitbare clip te gebruiken wordt de verwerkingstijd teruggebracht naar 1 á 2 seconden. Daarmee wordt niet alleen de montagesnelheid enorm opgevoerd, ook het onderhoud wordt vereenvoudigd en de toepassing wordt duurzamer gemaakt!

Hoe zetten wij ons CHIP-programma in?

HellermannTyton gebruikt het CHIP-Programma om uw proces van kabelmontage te optimaliseren.

Tijdens een CHIP-audit lopen de specialisten van HellermannTyton mee in uw proces en beschrijven na afloop, vrijblijvend, vijf verbeterpunten voor directe besparing op kosten, tijd en impact op mens en milieu.

MADE FOR REAL

HellermannTyton is, wereldwijd in 39 landen, de kabelmanagementspecialist met meer dan 90 jaar kennis en ervaring in onder andere installatietechniek, machinebouw, automotive, lucht- en ruimtevaart.

HellermannTyton is er ook voor u, om uw proces te optimaliseren, waardoor u sneller, kostenefficiënter, met oog voor mens en milieu kunt werken. Daarom is HellermannTyton voor u MADEFORREAL.

Profiteer van onze expertise – wereldwijd

Als u belangstelling heeft voor een specifieke markt- of producttraining kunt u contact met ons opnemen. Gebruik hiervoor het contactformulier.

HellermannTyton beschikt over een  netwerk van gespecialiseerde medewerkers die u ondersteunen bij het beantwoorden van uw vragen en hun kennis graag met u delen.