Oplossingen voor uw behoeften

HellermannTyton is een wereldwijde producent die kwalitatief hoogstaande oplossingen biedt voor het bevestigen, aansluiten, geleiden, beschermen en identificeren van bekabeling voor diverse markten.

Zonnepanelen: bekabeling & UV-bestendig

Zonnepanelen - bekabelingsoplossingen van HellermannTyton.
Hoe verlaagt u de onderhoudskosten van uw zonnepark? Ontdek hier hoe u tijd en geld kunt besparen dankzij UV- en corrosiebestendige, bekabelingsoplossingen.  

Kabelmanagement voor Zonnepanelen

Windturbines: kabelmanagement en kabelgeleiding

Kabelmanagementoplossingen voor windturbines
Hoe kunt u de Cost of Energy verlagen? Ontdek hoe u dankzij innovatieve kabelmanagementoplossingen de onderhouds- en servicekosten voor uw windturbines kunt verlagen.  

Kabelmanagement voor windturbines

Scheepsbouw: kabelmanagement met scheepsgoedkeuringen

Kabelmanagementoplossingen voor de scheepsbouw
Hoe kunt u de veiligheid en efficiëntie van uw bekabeling vergroten? Lees hier hoe u kunt profiteren van de duurzaamheid van halogeenvrije kabelmanagementoplossingen van HellermannTyton. Gecertificeerd door DNV GL, ABS en BV.

Kabelmanagement voor de scheepsbouw

Kabelmarkering in paneelbouw

Kabelmarkering voor regelkasten
Meer ruimte voor doelmatigheid in de bordenbouw. Met oplossingen voor kabelmarkering van HellermannTyton. Geef uw projecten meer snelheid. Wij hebben er de juiste producten voor.  

Kabelmarkering voor de bordenbouw

Levensmiddelenindustrie: kwaliteitsborging met HACCP

Levensmiddelenindustrie: HellermannTyton biedt een omvangrijk gamma voor de niet-gesloten gedeelten van de levensmiddelenindustrie aan. Dit omvat detecteerbare kunststof- en rvs-componenten.  

Meer informatie omtrent de levensmiddelenindustrie

Marktsegment Spoorwegen en vervoer

HellermannTyton ontwikkelt innovatieve oplossingen, vervaardigd uit grondstoffen van hoge kwaliteit. Onze componenten voor het marktsegment Spoorwegen en vervoeren karakteriseren zich door • uitstekende brandbeschermende of -vertragende eigenschappen • hoogste kwaliteit • maximale levensduur • het voldoen aan de strengste veilgheidseisen en -normeringen

Meer informatie over het marktsegment Spoorwegen en vervoer

Marktsegment Aerospace

HellermannTyton is gecertificeerd volgens EN 9100 en voldoet daarmee aan de exceptioneel hoge eisen van de aerospace-industrie. Clips en markeringen spelen een cruciale rol in het realiseren van efficiënte, optimale processen. De focus ligt hierbij op • temperatuurbestendigheid • extreme mechanische stress • optimaliseing van gewicht

Meer informatie over het marktsegment Aerospace

Marktsegment Defensie

HellermannTyton biedt meer dan 6.000 artikelen aan die voorzien zijn van een NATO-stocknummer. Stuk voor stuk artikelen die voldoen aan stringente kwaliteitseisen, zodat onder de zwaarste omstandigheden kunnen worden toegepast. • bescherming tegen extreme mechanische belastingen • bestand tegen corrosie • voldoen aan de stringente eisen van de Defensie-organisaties

Neem contact op met onze Defensiespecialist

Kabelmanagement auto-industrie

Auto-industrie
De veelzijdige teams van HellermannTyton ontwikkelen concepten voor een hogere productiviteit in de auto-industrie. Een mondiaal netwerk van ervaren technisch designers verbetert voortdurend een productassortiment dat voldoet aan de strenge eisen van deze bedrijfstak, zoals • weerstand tegen hoge temperaturen • toepasbaar voor intensief gebruik • spatwaterbescherming

Meer informatie over de auto-industrie

Blijf in contact!


Update: 08/12/2018 © HellermannTyton 2018
Contact