23/10/2021

Oplossingen voor uw behoeften

HellermannTyton is een wereldwijde producent die kwalitatief hoogstaande oplossingen biedt voor het bevestigen, aansluiten, geleiden, beschermen en identificeren van bekabeling voor diverse markten.

pictogram Kabelmanagement auto-industrie

Auto-industrie
De veelzijdige teams van HellermannTyton ontwikkelen concepten voor een hogere productiviteit in de auto-industrie. Een mondiaal netwerk van ervaren technisch designers verbetert voortdurend een productassortiment dat voldoet aan de strenge eisen van deze bedrijfstak, zoals • weerstand tegen hoge temperaturen • toepasbaar voor intensief gebruik • spatwaterbescherming

Meer informatie over de auto-industrie

pictogram Defensie

Defence Image
HellermannTyton-producten stellen technici in staat om op betrouwbare wijze elektrische kabels en netwerkinfrastructuur te installeren, repareren, isoleren, identificeren, verbinden en beschermen.

Cable management solutions for defence applications

pictogram Levensmiddelenindustrie

MCT series
Levensmiddelenindustrie: HellermannTyton biedt een omvangrijk gamma voor de niet-gesloten gedeelten van de levensmiddelenindustrie aan. Dit omvat detecteerbare kunststof- en rvs-componenten.

Meer informatie omtrent de levensmiddelenindustrie

pictogram Kabelmanagementoplossingen voor de lucht- en ruimtevaartindustrie

Lucht- en ruimtevaartindustrie
Een breed portfolio van precisie-onderdelen voor de veranderende eisen in de lucht- en ruimtevaartindustrie bewijst onze toewijding om meer te doen met minder. Kom en start met producten MADE FOR LIGHTNESS.

pictogram Kabelmarkering in paneelbouw

Kabelmarkering voor regelkasten
Meer ruimte voor doelmatigheid in de bordenbouw. Met oplossingen voor kabelmarkering van HellermannTyton. Geef uw projecten meer snelheid. Wij hebben er de juiste producten voor.

pictogram Scheepsbouw: kabelmanagement met scheepsgoedkeuringen

Kabelmanagementoplossingen voor de scheepsbouw
Hoe kunt u de veiligheid en efficiëntie van uw bekabeling vergroten? Lees hier hoe u kunt profiteren van de duurzaamheid van halogeenvrije kabelmanagementoplossingen van HellermannTyton. Gecertificeerd door DNV GL, ABS en BV.

Kabelmanagement voor de scheepsbouw

pictogram Marktsegment Spoorwegen en vervoer

HellermannTyton ontwikkelt innovatieve oplossingen, vervaardigd uit grondstoffen van hoge kwaliteit. Onze componenten voor het marktsegment Spoorwegen en vervoeren karakteriseren zich door • uitstekende brandbeschermende of -vertragende eigenschappen • hoogste kwaliteit • maximale levensduur • het voldoen aan de strengste veilgheidseisen en -normeringen

Meer informatie over het marktsegment Spoorwegen en vervoer

pictogram Zonnepanelen: bekabeling & UV-bestendig

Zonnepanelen - bekabelingsoplossingen van HellermannTyton.
Hoe verlaagt u de onderhoudskosten van uw zonnepark? Ontdek hier hoe u tijd en geld kunt besparen dankzij UV- en corrosiebestendige, bekabelingsoplossingen.  

Kabelmanagement voor Zonnepanelen

pictogram Windturbines: kabelmanagement en kabelgeleiding

Kabelmanagementoplossingen voor windturbines
Hoe kunt u de Cost of Energy verlagen? Ontdek hoe u dankzij innovatieve kabelmanagementoplossingen de onderhouds- en servicekosten voor uw windturbines kunt verlagen.  

Kabelmanagement voor windturbines

pictogram Landbouw- en heavy equipmentvoertuigen

Landbouw- en heavy equipmentvoertuigen
Onze ultramoderne slimme oplossingen en robuuste producten garanderen prestaties en flexibiliteit om zich aan te passen aan de veranderende behoeften van de markt. Ontdek onze krachtige oplossingen, die u kunt toepassen.

Kabelmanagement voor landbouw- en heavy equipmentvoertuigen

pictogram Kabelmanagement oplossingen voor witgoed

Witgoed
Of het nu gaat om één grote bestelling of om één enkele, zeer belangrijke oplossing, ons team van experts over de hele wereld kan aan uw wensen voldoen, ongeacht de omvang. Lees meer over onze producten - MADE FOR LARGE AND SMALL.

Kabelmanagement voor witgoed

Blijf in contact!


Update: 16/10/2021 © HellermannTyton 2021
© HellermannTyton 2021 (v4.156) | Update: 16/10/2021