17/06/2024

Duurzaamheid | Strategie

Een CO2-neutrale onderneming worden


Duurzaamheidsstrategie ingevoerd Duurzaamheidsstrategie ingevoerd


Wij werken eraan een CO2-neutrale onderneming te worden, leveren duurzame producten en brengen onze voortgang in kaart aan de hand van internationale benchmarks.

Ons commitment

HellermannTyton is een wereldspeleren heeft een reputatie in ontwikkeling, productie en distributie hoog te houden. HellermannTyton  richt zich op het terugdringen van het grondstoffenverbruik en het minimaliseren van de impact van onze activiteiten op het milieu. Wij streven naar duurzaamheid door productinnovatie en samenwerking met klanten en partners. Wij streven naar CO2-neutraliteit en willen onze medewerkers stimuleren en in staat stellen om via onze bedrijfsactiviteiten een positief verschil te maken voor de duurzaamheid van ons milieu en de samenleving.

Ons kader

De duurzaamheidsstrategie van HellermannTyton richt zich op vier gebieden: People, Planet, Product en Governance

De duurzaamheidsstrategie van HellermannTyton is onderverdeeld in vier gebieden: People, Planet, Product en Governance. 

Wij erkennen de oproep van de Verenigde Naties tot actie om ongelijkheid te verminderen, gezondheid en welzijn te verbeteren en klimaatverandering aan te pakken om ons milieu te beschermen. Ons duurzaamheidskader en onze strategie zijn dan ook afgestemd op 12 van de 17 VN-doelen voor duurzame ontwikkeling (Sustainable Development Goals of SDG's), met gerichte doelstellingen en activiteiten om de voortgang te ondersteunen.

Als wereldwijd opererend bedrijf hanteren wij een consistente aanpak voor de beoordeling en validering van onze voortgang door middel van externe beoordeling. 

  

Onze belangrijkste duurzaamheidsprioriteiten in een oogopslag

Onze impact op het milieu minimaliseren

Het aanbieden van componenten vervaardigd uit duurzame materialen

Gelijke kansen en welzijn bevorderen

Handhaven van hoge ethische bedrijfsnormen

De duurzaamheidsambitie van klanten ondersteunen

  

Klik op de onderstaande rubrieken om specifieke doelstellingen en activiteiten te ontdekken

Vragen over duurzaamheid

Neem hier contact met ons op met uw vragen over duurzaamheid en governance. Wij zorgen ervoor dat de juiste medewerker u zo snel mogelijk de gewenste informatie verstrekt. Wij kijken ernaar uit van u te horen.