18/07/2024
pictogram

Oplossingen voor kabelmanagement voor landbouw- en heavy equipmentvoertuigen

De basis leggen voor succes

MADE TO BE TOUGH


MADE TO BE TOUGH MADE TO BE TOUGH


Van machines op bevroren maïsvelden tot offshore industrie tussen de knallende golven voor de kust, onze thermoplastische vormdelen zijn niet alleen gebouwd om zware omstandigheden te weerstaan - maar ook om er goed te gedijen. Kabelmanagement voor landbouw- en heavy equipmentvoertuigen van HellermannTyton staat garant voor uiterst geavanceerde en betrouwbare kunststof onderdelen die gevoelige elektronica beschermen en u helpen om uw bekabeling beter te beheren, ongeacht het weer. Of het nu gaat om slagvaste, hittebestendige, slijtvaste, brandvertragende of spiraalversterkte onderdelen, de robuustheid van onze standaardoplossingen en maatwerkonderdelen staat buiten kijf. Maximale duurzaamheid en maximale prestaties voor elke toepassing.

MADE TO BE SMART


MADE TO COORDINATE MADE TO COORDINATE


Het lijkt gewoon het slimste om te doen - het koppelen van maximale prestaties met minimale kosten in al onze heavy equipment- en landbouwoplossingen. Slimme gestroomlijnde productieprocessen, geavanceerde CAD-software en een team van deskundige internationale ingenieurs helpen ons om snel en betrouwbaar nauwkeurige, op maat gemaakte kabelgeleidings-, en bevestigingsoplossingen te leveren, zoals onze hittebestendige, slagvaste ratchet p-clamps of spiraalversterkte PVC-beschermslangen. Altijd voorbereid op veranderende omstandigheden in de markt, zijn productfunctionaliteit en procesbetrouwbaarheid gegarandeerd in nieuwe sectoren, zoals autonoom rijden.
En wat uw sector ook is, wij kunnen u de relevante certificering leveren voor alles wat u nodig heeft.

MADE FOR GROWTH


Of het nu aan de lopende band of aan de tekentafel is, wij begrijpen onze business - en zijn toegewijd aan de ontwikkeling van uw bedrijf. Profiteer van onze nauwkeurige, kosteneffectieve oplossingen en onze decennialange ervaring in de sector om unieke concepten en ideeën te testen en om te zetten in oplossingen op maat, terwijl we onze mouwen opstropen om bestaande oplossingen te perfectioneren. Het is onze praktische inzet die de kosten drukt, de prestaties verhoogt en uw bedrijf vooruit helpt.


MADE FOR GROWTH MADE FOR GROWTH

Ontwikkeld in het laboratorium; gebouwd voor het veld - bekijk hier onze beproefde heavy equipment- en landbouwproducten:

MADE TO PROTECT: Kabelbeschermingssystemen

High abrasion-resistant polypropylene spiral binding

MADE TO IDENTIFY: Identificatiesystemen

Etiketidentificatie