Brancheverenigingen

Brancheverenigingen

MADE FOR REAL door aansluiting bij gerelateerde brancheverenigingen

Het verbinden van mensen en het delen van kennis is voor HellermannTyton de sleutel naar succes. Nu en in de toekomst. Deze kennis delen wij in onze ACADEMY, maar ook daarbuiten door onze betrokkenheid bij diverse brancheverenigingen. De wereld verandert en in de technologische sector gaat dat in een hoog tempo. Wij willen daarom in contact blijven met bedrijven en technici en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen. HellermannTyton is aangesloten bij de volgende brancheverenigingen:

Fedet

Federatie elektrotechniek

Fedet

Fedet is de belangrijkste 'elektrische stroming' van Nederland. Hun doel is om de positie van ondernemingen in de elektrotechnische en werkbouwkundige sector te verbeteren door kennis en invloed te vergroten.

HellermannTyton draagt actief bij aan deze verbeteringen, door aanwezig te bij ledenvergaderingen, rondetafelgesprekken en inspiratiebijeenkomsten en te participeren in de werkgroepen Invloed en IME (Imago, Marketing & Events). Wij brengen onze kennis en ervaring in, maar pakken dan ook de signalen uit de markt op. Door deze wisselwerking blijven wij up-to-date van de wensen en ontwikkelingen in de markt en kunnen wij daar onze producten op aanpassen en verbeteren.

Meer informatie vindt u op de website. Bekijk de website.

AutomotiveNL

Bevordert een bloeiende Nederlandse automotive sector

AutomotiveNL

AutomotiveNL is de clusterorganisatie van de Nederlandse automotive industrie, mobiliteitssector en automotive onderwijs met meer dan 170 leden. AutomotiveNL voert een aantal stimulerende en ondersteunende activiteiten uit met belang voor de hele Nederlandse sector, zoals het bevorderen van een sterk Ecosysteem, het stimuleren van Innovatie en het bevorderen uitbouw van de Automotive Campus.

Naast het inbrengen van kennis was HellermannTyton als exposant aanwezig op het Automotive Congress van AutomotiveNL. Onze betrokkenheid bij de automobielindustrie en ontwikkelingen binnen mobiliteit komt naast het lidmaatschap van AutomotiveNL ook tot uiting in het sponsoren van raceteams van Technische Universiteiten, teams die voertuigen die aangedreven worden door elektriciteit of zonne-energie ontwikkelen en/of bouwen. Meer informatie over deze sponsorprojecten vindt u hier.

Meer informatie vindt u op de website. Bekijk de website.

 

Federatie FHI

Federatie van technologie branches

Federatie FHI

Federatie FHI heeft als doel om het collectief te zijn van technologiebedrijven die in de Nederlandse markt actief zijn als aanbieders van industriële elektronica, gebouwautomatisering, industriële automatisering, laboratorium technologie en medische technologie.

Het collectief functioneert als netwerk en richt zich tot externe partijen in het bedrijfsleven en (semi)overheidsinstellingen. Wij hebben ons bij dit collectief aangesloten, omdat wij op diverse vlakken een bijdrage kunnen leveren. Binnenkort (oktober 2018) zijn wij aanwezig bij de World of Technology & Science.

Meer informatie vindt u op de website. Klik hier.

Blijf in contact!


Update: 19/09/2020 © HellermannTyton 2020