26/01/2021

Onze digitale dienstverlening –
om u het leven makkelijker te makenWelcome to 2021. It's time to reset! Welcome to 2021. It's time to reset!


Bij HellermannTyton verkennen we voortdurend nieuwe mogelijkheden. Bijvoorbeeld nieuwe productoplossingen die uw bedrijfsefficiëntie ondersteunen. Maar we werken ook voortdurend aan nieuwe online digitale oplossingen voor u, altijd met het doel om u de optimale dienstverlening via onze website te bieden. In de afgelopen maanden hebben we online functies gelanceerd die u helpen de juiste producten te vinden en interactief onze expertise met u te delen. Achteroverleunen is voor ons echter geen optie, de volgende innovaties zijn al in de maak.

 

Lees hier verder om functies van de website te ontdekken waarvan u nu kunt profiteren.

 

Uw favorieten in één oogopslag

Change image

Het intuïtief doorzoeken van de producten op onze website is al geruime tijd mogelijk. Maar wat gebeurt er als u eenmaal die passende oplossing heeft gevonden? Met uw persoonlijke favorieten kunt u met één muisklik uw favoriete producten opslaan. Registreer u bij ons en u kunt de gewenste hoeveelheid aan uw favorietenlijst toevoegen en direct een offerte aanvragen.

Heeft u al een HellermannTyton gebruikersaccount? Als u eenmaal bent ingelogd, kunt u profiteren van de volgende extra functies:

  • Download materiaallijst als Excel-bestand
  • Download productdetails in PDF-formaat
  • Bewaar uw favorietenlijst voor latere bezoeken


Waar wacht u op?
Klik op het klembordicoontje naast de producten waar u
geïnteresseerd in bent om te beginnen met
het toevoegen van producten aan uw favorieten.

 

Eén account, vele voordelen

Change image later

Met een HellermannTyton online gebruikersaccount kunt u ook op andere manieren profiteren. Zo kunt u bijvoorbeeld toegang krijgen tot onze gespecialiseerde webportalen (Automotive, Autotool CPK, TagPrint Pro), exclusieve content downloaden en gebruik maken van alle favorieten functies. We werken al aan verdere digitale oplossingen om uw interactie met ons zo actueel mogelijk te maken.

Registratie is gratis en neemt slechts een moment van uw tijd in beslag.

 

Het verkrijgen van het juiste product

Change image later

Een groot aantal van onze producten zijn verkrijgbaar via resellers. Ontdek waar u onze producten online kunt kopen of kijk welke resellers bij u in de buurt HellermannTyton-producten op voorraad hebben.
- Bekijk het zelf met onze praktische reseller-zoekfunctie.

Natuurlijk, als onze online diensten niet al uw vragen beantwoorden, staat ons lokale verkoopteam klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste productoplossingen. Ook als u specifieke wensen heeft, ontwikkelen we die graag samen met u: neem hier online contact op met ons team.Stay in touch with us!

Verdere voorbeelden van onze digitale dienstverlening, zoals "EDI", geclassificeerde artikelbestanden en "Interactieve Catalogi", vindt u hier op onze website.

Blijf in contact!


Update: 23/01/2021 © HellermannTyton 2021
© HellermannTyton 2021 (v4.128.1) | Update: 23/01/2021