17/06/2024

Henk & Fred Event 2023

Plaats:
Houten
Location:
Expo Houten
Datum:
19/09 - 21/09/2023

Henk & Fred Event 2023

Henk en Fred Event 2023

 

 

 

Van 19 tot en met 21 september 2023 is HellermannTyton aanwezig bij het Henk & Fred Event.

Het Henk & Fred Event biedt een overvloed aan mogelijkheden om jouw kennis te vergroten, nieuwe inspiratie op te doen en te netwerken met vooraanstaande experts in de installatiebranche. Met een scala aan interactieve activiteiten, boeiende presentaties en een diverse mix van exposanten, zal deze unieke ervaring je de tools en inzichten bieden om je carrière naar ongekende hoogten te tillen.

Tijdens het Henk & Fred Event kun je:

  • De nieuwste trends en innovaties ontdekken op het gebied van installatietechniek, waaronder slimme oplossingen, efficiënte bekabelingssystemen en duurzame technologieën. HellermannTyton staat klaar om jou te laten kennismaken met onze vooruitstrevende producten en expertise op het gebied van kabelmanagement.

  • Deelnemen aan boeiende workshops en presentaties, gegeven door vooraanstaande professionals in de branche. Ontdek de nieuwste technieken, best practices en strategieën die je zullen helpen om succesvolle projecten af te leveren en je concurrentie een stap voor te blijven.

  • Netwerken met gelijkgestemde professionals en experts uit de industrie. Bouw waardevolle relaties op en leg contacten die je kunnen helpen bij het vergroten van je zakelijke mogelijkheden en succes.

  • Inspiratie opdoen en nieuwe inzichten krijgen om jouw installatiewerkzaamheden naar een hoger niveau te tillen. Het Henk & Fred Event is dé plek waar innovatie, creativiteit en expertise samenkomen om jou te helpen excelleren in jouw vakgebied.

Mis deze kans niet om jezelf te omringen met professionals die dezelfde passie delen voor installatietechniek. Bezoek onze stand op het Henk & Fred Event en ontdek hoe HellermannTyton jou kan ondersteunen met hoogwaardige oplossingen op het gebied van kabelmanagement. Samen streven we ernaar om de industrie en installatietechniek sneller, efficiënter en kosteneffectiever te maken, met minder impact op mens en milieu.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze stand, waar we je graag laten kennismaken met onze innovaties en oplossingen die jouw installatiewerk naar nieuwe hoogten tillen.

 

Ons standnummer: 136

Wanneer:
dinsdag 19 september 2023, 10:00u - 18:00u
woensdag 20 september 2023, 10:00u - 21:00u
donderdag 21 september 2023 10:00u - 18:00u

Waar:
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten