FEDET

Fedet

 

Fedet, de belangrijkste 'elektrische stroming' van Nederland

HellermannTyton B.V. is kort na haar oprichting lid geworden van de Exposantenvereniging Elektrotechniek, deze is later opgegaan in Fedet. Dit staat voor de Federatie Elektrotechniek, in 2008, onder de vlag van FME-CWM opgericht.
 

Fedet heeft als leden bedrijven en zelfstandige brancheverenigingen die in Nederland actief zijn in de elektrotechnische en werkbouwkundige sector. Deze ledenkring dekt een groot deel van de markt en kan aan de hand van de toekomstige ontwikkeling van vraag/aanbod uit de markt worden uitgebreid met nieuwe lid bedrijven en/of zelfstandige brancheverenigingen.

Uitgangspunten
De Fedet heeft als branchevereniging tot doel de positie van ondernemingen in de elektrotechnische en werkbouwkundige sector te verbeteren door kennis en invloed te vergroten.

Missie
De Fedet heeft als branchevereniging tot doel de positie van ondernemingen in de elektrotechnische en werktuigbouwkundige branche te verbeteren door kennis en invloed te vergroten. Daartoe wil de Fedet de politieke, bestuurlijke en regelgevende processen, die hiervoor van belang zijn, monitoren en effectief beïnvloeden ten gunste van haar leden. De Fedet is op alle niveaus zowel nationaal als internationaal actief.

Visie
De Fedet wil uitgroeien tot een landelijk aansprekende organisatie voor de elektrotechnische en werktuigbouwkundige sector. Zij neemt standpunten in, neemt initiatieven en coördineert deze op bestuurlijk niveau tussen marktpartijen en overheden in nauwere samenwerking met de aangesloten bedrijven, zelfstandige brancheorganisaties en met aanpalende branches of gebruikersplatforms.

Strategie
Vanuit de strategiesessies en de ledenvergadering van april 2014, is met Joris van Zoelen (Synergie B.V.) en het algemeen bestuur gewerkt aan een vervolg op alle gedachten, wensen en behoeften van de leden. Hieruit kwamen de vijf Fedet i’s waarmee Fedet invulling geeft aan haar visie: Inspiratie, Imago, Innovatieve bedrijfsvoering, Instroom en Invloed.

Uitgebreide informatie over Fedet vindt u hier.

Blijf in contact!


Update: 04/08/2018 © HellermannTyton 2018
Contact