23/10/2021

Thuiswerkplek op orde!

Datum: 12/04/2020

Thuiswerkplek op orde!

Tienduizenden mensen hebben onlangs de overstap moeten maken van werken in een kantooromgeving naar thuiswerken. Een onverwachte en onvoorbereide overstap.

De optelsom van nood breekt wet, een flexibele houding en een sfeer van aanpakken leidt tot een resultaat wat vaak boven verwachting goed is! Het is mooi om te zien hoe de maatschappij creativiteit en techniek hebben ingezet om zo snel een transformatie door te voeren.

Veel thuiswerkplekken ontstonden door improvisatie, bijvoorbeeld aan de keukentafel, met een plank op twee schragen of achter het bureau van de kinderen. Dat is best een weekje uit te houden. Maar het lijkt er op dat deze situatie nog wel even gaat duren. En laten we wel wezen, uit hoofde van goed werkgeverschap mag de werkgever best nadenken over de thuiswerkplekken van zijn medewerkers.

Losse bekabeling op de (thuis)werkplek is niet alleen rommelig, het levert ook risico’s op. Denk hierbij aan struikelgevaar en storingen aan de apparatuur. Kortom, ook op de thuiswerkplek is goed en doordacht kabelmanagement belangrijk.

HellermannTyton biedt de oplossing, in de vorm van thuiswerkpakket. Snel, eenvoudig én tegen lage kosten wordt de bekabeling gebundeld en beschermd.

 

HelaWrap kabelbeschermslang

HelaWrap kabelbeschermslang

HelaWrap HWPP is met name bedoeld voor thuis en op kantoor. Het maakt o.a. een einde aan kabelchaos bij PC's en randapparatuur. HelaWrap is in 5 verschillende diameters en 4 kleuren verkrijgbaar in praktische lengten van 2 meter en rollen van 25 meter. Een handige tool wordt altijd meegeleverd.

TEXTIE klittenband

TEXTIE klittenband

TEXTIE-klittenband is vooral geschikt om kwetsbare kabels zoals glasvezelbekabeling, communicatiekabels en netwerkkabels te bundelen, zonder dat zij door het klittenband beschadigd, doorgesneden of geknikt worden. Daarnaast zijn ze uitermate geschikt voor het thuiswerkkantoor bijvoorbeeld voor de bundeling van PC-bekabeling. De TEXTIE's zijn herbruikbaar en tot wel 400x te openen en te sluiten..

Blijf in contact!


Update: 16/10/2021 © HellermannTyton 2021
© HellermannTyton 2021 (v4.156) | Update: 16/10/2021