23/10/2021

TT 431 thermotransferprinter

Datum: 30/03/2020

Bediening vernieuwde thermotransferprinter TT431 nu nóg gemakkelijker

Bediening vernieuwde thermotransferprinter TT431 nu nóg gemakkelijker

Industriële identificatie op een efficiënte manier is eenvoudiger dan ooit dankzij de vernieuwde thermotransferprinter TT431 van HellermannTyton in combinatie met TagPrint Pro ontwerpsoftware.

De vernieuwde TT431 thermotransferprinter van HellermannTyton B.V. is geschikt voor kleine en middelgrote printvolumes, bij alle standaard toepassingen zoals het printen van barcodes, waarschuwingssymbolen, logo's en tekst. 

 

TT431 is eenvoudig en handig in gebruik

Een van de meest belangrijke eigenschappen van vernieuwde thermotransferprinter is de gebruiksvriendelijkheid. Dankzij het lage gewicht en de compacte constructie kan de TT431 eenvoudig en handig gebruikt worden in meerdere werkstations.

Ook is het printen eenvoudiger dan ooit. Vooral dankzij het 4.3-inch kleuren touchscreen inclusief duidelijke statusmeldingen. De TT431 is uitgerust met 256 MB RAM en 50 MB flash-geheugen en bereikt een printsnelheid tot 150 mm/sec. Deze thermotransferprinter kan flexibel worden aangesloten op netwerken en heeft drie USB-interfaces voor de aansluiting van randapparatuur.

 

Functionaliteiten van TT431 naar wens uit te breiden

Functies, zoals een perforator, snijmes en de professionele ontwerpsoftware TagPrint Pro, zijn separaat te verkrijgen. De TagPrint Pro software bevat voorgeconfigureerde sjablonen voor al het HellermannTyton-materiaal dat kan worden afgedrukt. De ontwerp assistent maakt het eenvoudig om tekst, pictogrammen, afbeeldingen, barcodes, serienummers en datum- en tijdformaten toe te voegen of aan te passen.

 

Microsoft Excel-bestanden kunnen direct worden geopend of gegevens kunnen worden geïmporteerd in ASCII- of OBDC-formaat. De software ondersteunt ook het printen in batches met behulp van printers die zijn uitgerust met verschillende materialen.

 

Download de demo

Dankzij de demoversie kunt u de TagPrint Pro ontwerpsoftware zelf testen, door u te registreren en de software te downloaden via deze link: https://www.hellermanntyton.nl/download/software-en-drivers.

 

Uitgebreide informatie over alle thermotransferprinter van HellermannTyton is te vinden op https://www.hellermanntyton.nl/competenties/thermotransferprinter .

Blijf in contact!


Update: 16/10/2021 © HellermannTyton 2021
© HellermannTyton 2021 (v4.156) | Update: 16/10/2021