RiteOn

Datum: 25/07/2019

Zelflaminerende labels voor handmatige markering

Zelflaminerende labels voor handmatige markering

Met onze RiteOn SPRO200-1401-WH kunt u bekabeling handmatig markeren. De RiteOn SPRO200-1401-WH bevat labels van een speciaal ontwikkeld materiaal, waardoor er gemakkelijk op geschreven kan worden en ze zijn gemakkelijk om de bekabeling te wikkelen. De structuur van de labels zorgt er voor dat de labels perfect op zijn plaats blijven zonder los te komen.

Efficiënte verwerking dankzij praktische dispenser
De zelflaminerende labels van de RiteOn SPRO200-1401-WH zitten in een praktische dispenser, zodat de verwerking efficiënt verloopt. Het laminaat biedt uitstekende bescherming tegen slijtage, vocht en vuil en de RiteOn SPRO200-1401-WH is ideaal voor kleine aantallen, bijvoorbeeld bij onderhoud en reparatie

MADE FOR REAL
HellermannTyton verlegt iedere keer zijn grenzen in de mogelijkheden van kabelbundeling. Wij willen onze klanten vooruithelpen. En wat onze klanten vooruithelpt, zijn geen grote waarden, maar concrete daden. Uw wens vervullen en de beste kwaliteit leveren, dat is voor ons MADE FOR REAL.

Starter pack zelflaminerende labels
U kunt onze zelflaminerende labels testen met het starter pack. Dit pack bevat alles wat u nodig heeft om direct te beginnen met kabelmarkering:
•    1x RiteOn-dispenser.
•    1x rol RO202, 150 zelflaminerende labels voor bekabeling met een diameter tussen 6 en 12 mm.
•    1x T82S-BK etsende stift.

Meer informatie vindt u hier!

 

Blijf in contact!


Update: 27/06/2020 © HellermannTyton 2020