Formula Student Team Delft presenteert DUT19

Datum: 11/07/2019

HellermannTyton sponsor van Formula Student Team Delft

HellermannTyton sponsor van Formula Student Team Delft

Het Formula Student Team heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan hun nieuwste elektrische racewagen. Vrijdag 14 juni 2019 was het eindelijk zover! Midden op De Markt in Delft presenteerden ze de DUT19.

De DUT19
Dit jaar ging het Formula Student Team twee uitdagingen aan met twee divisies. De Elektrische-divisie heeft een volledig nieuwe en verbeterde elektrische racewagen gebouwd en de nieuwe Driverless-divisie heeft de raceauto van afgelopen jaar opnieuw opgebouwd om autonoom te kunnen rijden. Het is ze weer gelukt en dat konden wij zien tijdens hun presentatie van de DUT19 in Delft.

HellermannTyton sponsor van Formula Student Team Delft
De raceauto waarmee het Formula Student Team Delft binnenkort gaat deelnemen aan wedstrijden in Duitsland, Hongarije en Spanje bevat veel van de componenten van HellermannTyton voor kabelmanagement. Deze componenten dragen bij aan de betrouwbaarheid van de elektrische aandrijving en besturing van de racewagen. Het team heeft begin dit jaar nog in onze Academy bekeken welke van onze componenten ze het beste konden gaan gebruiken, ze keken bijvoorbeeld naar het gemak van de verwerking.

DUT Racing team
Het DUT Racing team bestaat uit internationale studenten in Nederland. Oorspronkelijk komen ze uit 16 verschillende landen over de hele wereld. Verschillende universitaire faculteiten zijn vertegenwoordigd, van lucht- en ruimtevaarttechniek tot computerwetenschappen. Ondanks de verschillende afkomst en cursussen delen ze allemaal een interesse in innovatie én de motorsport.

https://www.youtube.com/watch?v=iN_71ZRVdAQ

Blijf in contact!


Update: 15/02/2020 © HellermannTyton 2020