23/10/2021

COVID-19

Datum: 30/03/2020

COVID-19 maatregelen

De COVID-19 pandemie is een ongekende situatie, maar wij blijven ons inzetten om samen met u deze uitdagende tijden te doorstaan. U kunt er zeker van zijn dat HellermannTyton haar uiterste best doet om ervoor te zorgen dat wij U met zo optimaal als mogelijk van dienst zijn in deze periode. Wij moeten deze doelstelling wel in balans moeten brengen met de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers.

Wij zijn samen met u en onze leveranciers verplicht om alle maatregelen op het gebied van volksgezondheid die gericht zijn op het vertragen van de COVID-19-pandemie in de hele wereld uit te dragen en te ondersteunen. Wij houden rekening met de situatie ter plaatse, de richtlijnen en maatregelen van de lokale overheden en gezondheidsinstanties en de behoeften van onze klanten en leveranciers.  

Daarom hebben wij best practice-maatregelen geïmplementeerd om onze werknemers en hun gezinnen
te beschermen en de risico's op onze vestiging in Amersfoort te minimaliseren. Deze maatregelen omvatten onder andere ‘social distancing’, scheiding van medewerkers in complementaire teams, thuiswerken en reisverboden. Deze maatregelen zijn wij sinds februari aan het implementeren en opschalen waar nodig.

Wij vragen uw begrip voor het feit dat klantbezoeken niet plaatsvinden, wij niet deelnemen aan evenementen en externe bijeenkomsten en alle bezoek aan ons verkoopkantoor en de HellermannTyton ACADEMY op schorten. HellermannTyton heeft uitgebreide noodplannen om het hoofd te bieden aan situaties waarbij een aantal van onze medewerkers niet in staat zou zijn om hun taken uit te voeren.

Wij volgen de situatie rond COVID-19 op de voet, diverse specialistische teams werken nauw samen om waar nodig processen bij te sturen en maatregelen te nemen.
Wij rekenen er op dat u de voorzorgsmaatregelen begrijpt. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Als de situatie het onmogelijk maakt om ons kantoor te bezetten, kunt u ons altijd
via de bekende telefoonnummers en emailadressen bereiken.

Wij wensen u alle goeds toe in de komende periode.

Blijf in contact!


Update: 16/10/2021 © HellermannTyton 2021
© HellermannTyton 2021 (v4.156) | Update: 16/10/2021