Bundelbanden voor hergebruik

Datum: 22/08/2019

Lees meer over ons assortiment hersluitbare bundelbanden

Lees meer over ons assortiment hersluitbare bundelbanden

De standaard bundelband van HellermannTyton bevestigt u in één keer perfect om de bekabeling, maar daarna is deze bundelband niet meer los te maken en geschikt voor hergebruik. Dat kan wel met onze hersluitbare bundelband. In vele soorten, maten en kleuren beschikbaar. Te openen en te sluiten zo vaak u wilt!

Openen en sluiten zo vaak u wilt

Het openen en weer sluiten van de hersluitbare bundelband gaat gemakkelijk en snel. Dat was oorspronkelijk erg handig in de installatietechniek, de rol van de hersluitbare bundelband is dan vaak als extra hand van de installateur. Tegenwoordig maken veel meer branches gebruik van de hersluitbare bundelband. Bij tijdelijke installaties voor evenementen bijvoorbeeld, voor het bevestigen van doeken of tijdelijk bundelen van bekabeling.

Duurzaam door hergebruik

De band is hersluitbaar en daarmee ook herbruikbaar. De hersluitbare band schaft u eenmalig aan en door de innovatieve sluiting hoeft u de band niet kapot te knippen. Door het sterke materiaal en de sluiting van hoogwaardige kwaliteit blijft de hersluitbare band in een goede staat. Hiermee draagt u bij aan bewust materiaalgebruik.

Breed assortiment hersluitbare bundelbanden

De hersluitbare bundelbanden zijn leverbaar in diverse uitvoeringen, materialen, lengten en kleuren. Onze SpeedyTie bundelband bijvoorbeeld is snel toe te passen dankzij de snelsluiting en daardoor geschikt voor hergebruik.

MADE FOR REAL

HellermannTyton verlegt iedere keer zijn grenzen in de mogelijkheden van kabelmanagement. Wij willen onze klanten vooruithelpen. En wat onze klanten vooruithelpt, zijn geen grote waarden, maar concrete daden. Uw wens vervullen en de beste kwaliteit leveren, dat is voor ons MADE FOR REAL.

 

 

Blijf in contact!


Update: 19/09/2020 © HellermannTyton 2020