RFID en Virtual Reality tijdens World of Technology & Science 2018

Datum: 08/09/2018

WoTS 2018

WoTS2018

WoTS

Van 2 tot en met 5 oktober vindt de beurs World of Technology & Science 2018 in de Jaarbeurs Utrecht plaats. Op één locatie krijgt u in één keer een sterk en breed technologisch aanbod te zien. Dit jaar is HellermannTyton B.V. ook op deze beurs aanwezig en onze stand is een heus ‘experience center’ van de nieuwste producten en technieken.

Ontdek de HellermannTyton-producten met Virtual Reality

Onze kabelmanagementproducten worden vaak geïnstalleerd op plaatsen waar ze niet zichtbaar zijn. Daarom gebruiken we de Virtual Reality technologie om onze klanten authentiek inzicht te geven in de vele gebruiksmogelijkheden die de HellermannTyton-producten bieden. Op World of Technology & Science 2018 zet u bij onze stand de Virtual Reality headset op om de nieuwste producten in verschillende praktijksituaties te ervaren. Naast Virtual Reality kunt u kennismaken met onze RFID-technologie. Hoe RFID uw processen efficiënter kan maken? Op onze stand gaat u dat spelenderwijs ervaren.

World of Technology and Science

De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in één beurs. Bezoekers uit industrie, laboratoria, zorg en wetenschap krijgen de mogelijkheid in één keer op één locatie een sterk en breed technologisch aanbod te bezoeken.

Ontmoeten wij elkaar op World of Technology & Science 2018?

Onze stand bevindt zich in hal 11, in deze hal vindt u alle ontwikkelingen en mogelijkheden van de elektronica-wereld. U bent van harte welkom in ons experience center (stand 11E048). Heeft u nog geen toegangsbewijs? HIER kunt u uw ticket direct aanvragen.

Graag tot ziens op World of Technology & Science 2018!

 

Download de plattegrond van World of Technology & Science 2018

Meer informatie over World of Technology & Science 2018

Meer over Virtual Reality

Blijf in contact!


Update: 30/05/2020 © HellermannTyton 2020