Terugblik Open Dag en opening HellermannTyton Academy

Datum: 03/03/2018

Terugblik Open Dag en opening HellermannTyton Academy

Een terugblik op onze geslaagde open dag

openingstoespraak

Vrijdag 23 februari jl. stonden wij met onze klanten, relaties, leveranciers en familieleden stil bij de ontwikkeling van HellermannTyton B.V. Twaalf jaar geleden begonnen we klein. Inmiddels zijn we flink gegroeid en hebben we mooie plannen voor de toekomst. Zoals onze HellermannTyton ACADEMY, die tijdens de open dag officieel werd geopend.

Mevrouw Houwing, wethouder van o.a. onderwijs, jeugd en regionale samenwerking van de gemeente Amersfoort, opende officieel onze ACADEMY. Een volledig ingerichte ruimte waar het leveringsprogramma van HellermannTyton kan worden getest en gebruikt en waar wij onze kennis en ervaring delen. Een ideale testomgeving voor niet alleen eindgebruikers, maar ook distributiepartners en onderwijsinstellingen. Want zoals wij zeggen; kennis is de sleutel tot succes!

De aftermovie van de open dag:

 

MADE FOR REAL

DUT Racing

Onder het genot van een hapje en een drankje werden nieuwe contacten opgedaan en werden kennis en ervaring uitgewisseld. Precies waar wij in geloven, wat aansluit op onze bedrijfsfilosofie: MADE FOR REAL. Onder dit motto stellen wij onszelf voor als ontwikkelaar, oplosser en verbinder van mensen, processen en installaties.

Dit werd ter plaatse zichtbaar gemaakt door de aanwezigheid van DUT Racing, studenten van de Technische Universiteit Delft die volgens de Formula Student een elektrische racewagen ontwerpen, bouwen én vermarkten. Dat er in internationaal verband op hoog niveau mee wordt geracet is natuurlijk geen verrassing. HIER vindt u meer informatie over de belevenissen van DUT Racing.

Bedankt voor jullie aanwezigheid!

in de academy

Wij blikken terug op een geslaagde dag!  Samen met ons team zijn wij enorm trots op waar we nu staan. Dit kon niet zonder onze klanten, leveranciers, relaties en familieleden. Langs deze weg nogmaals hartelijk dank voor uw aanwezigheid en vertrouwen. En de toekomst gaat ons nog veel brengen, denkt u maar aan het verbinden van alle draadloze en zelfsturende systemen en de ontwikkeling en toepassing van duurzame materialen.

U kon niet aanwezig zijn?

Wij laten u graag alsnog ons bedrijf en de ACADEMY zien. Maak direct een afspraak, door op de 'contact' button op deze pagina te klikken. Óf houd in de komende weken onze Innovan onderweg goed in de gaten, zowel in België als in Nederland.

Namens het team van HellermannTyton B.V.,

 

Paul Baars en Rik Vroege
Managing Directors

 

 

 

 

Foto's: Communicatiefabriek

Blijf in contact!


Update: 30/05/2020 © HellermannTyton 2020