SPOTCLIP GENOMINEERD VOOR ETOP AWARD

Datum: 12/05/2011

ETOP Award LogoHellermannTyton is uitermate trots op haar nominatie van de SpotClip voor de ETOP Innovation Awards 2011, de meest prestigieuze innovatieprijs binnen de elektrotechniek. De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens het Elektrotechniek Diner Event op maandag 3 oktober a.s.

Meer informatie over deze award vindt u onder:  ETOP Award 2011, genomineerden.

 

SpotClip Product ImageSpotClip is een nieuw ontwikkeld product voor het monteren van inbouwverlichting. De innovatieve 4-spaaks afstandhouder is zowel geschikt voor montage in plafondpanelen als in gipsen plafondplaten. De SpotClip is vervaardigd uit onbrandbaar, glasvezelversterkt polyamide en biedt daardoor thermische en mechanische voordelen. Doordat de SpotClip ook achteraf te monteren is, kan hij worden toegepast tijdens nieuwbouw en renovatie. SpotClip is toepasbaar voor gaten tussen 62 en 90 mm en zorgt voor een veilge afstand tussen armatuur en dampsperfolie / isolatiemateriaal. Het gevaar van brand door oververhitting of warmteophoping wordt drastisch gereduceerd, wat tevens een positieve uitwerking kan hebben op de levensduur van de armatuur.

 

Klik op de link Persconferentie nominiaties ETOP Innovation Awards 2011 voor een impressie van de persconferentie waarin de genomineerden werden bekend gemaakt.

Blijf in contact!


Update: 30/05/2020 © HellermannTyton 2020