Landelijke Onderwijsdag Techniek

Plaats: Veenendaal
Location: Van der Valk Hotel
Datum: 23/05/2019

HellermannTyton B.V. aanwezig op Landelijke Onderwijsdag Techniek

Op donderdag 23 mei vindt de Landelijke Onderwijsdag Techniek plaats bij Van der Valk Hotel in Veenendaal. HellermannTyton B.V. is kennispartner tijdens dit evenement en brengt tijdens dit evenement de ACADEMY onder de aandacht.

HellermannTyton ACADEMY tijdens Landelijke Onderwijsdag Techniek
Het verbinden van mensen en het delen van kennis is de sleutel naar succes - nu en in de toekomst. In de HellermannTyton ACADEMY delen wij onze kennis, is er de mogelijkheid om kennis te vergaren en praktijkervaring te delen. Op de Landelijke Onderwijsdag Techniek kunt u een indruk krijgen van onze ACADEMY en onze producten ervaren.

Landelijke Onderwijsdag Techniek
Dit jaar is het thema van de Landelijke Onderwijsdag Techniek; Toekomstbestendig Beroepsonderwijs. Tijdens de Landelijke Onderwijsdag Techniek is er van alles te beleven; er zijn inspirerende lezingen. Mounir Toub, 24kitchen/Foxsport kok, sluit bijvoorbeeld de dag culinair af en vertelt over zijn passie voor het onderwijs! Bekijk hier het volledige programma.

Voor wie
De Landelijke Onderwijsdag Techniek is interessant voor directeuren, teammanagers en docenten in het vmbo en mbo beroepsonderwijs techniek. Ook personen werkzaam in het bedrijfsleven, instellingen en politiek die het technisch beroepsonderwijs belangrijk vinden zijn van harte welkom.

Zien wij u donderdag 23 mei a.s. tijdens de Landelijke Onderwijsdag Techniek? Lees meer over dit mooie evenement en over hoe u zich kan aanmelden.

 

 

 

Blijf in contact!


Update: 15/02/2020 © HellermannTyton 2020