Elektro 2017

Plaats: Beursfabriek, Nieuwegein
Datum: 26/09 - 28/09/2017

Elektro 2017 is hét evenement waar jij een goed gevoel van krijgt. Niet alleen vind je er exposanten met de mooiste innovaties op gebied van elektrotechniek, je kunt ook deelnemen aan het Henk & Fred examen, optredens zien van grote artiesten, lezingen bijwonen en natuurlijk jouw kennis delen met branchegenoten.

Installatiegemak en betrouwbaarheid, daar draait het om bij HellermannTyton tijdens Elektro 2017. Op onze stand kun je zelf een RELICON-gietmof met hars afvullen en de voordelen van het Safe-Filling principe ervaren. Ook kun je kennismaken met RELICON-gelmoffen, die zijn snel en gemakkelijk te monteren zonder speciaal gereedschap. Ideaal voor kleinere kwadraturen die in (LED-)verlichtingsinstallaties worden toegepast.

Daarnaast zie je alles wat je van HellermannTyton mag verwachten: bundelbanden die 25% sneller te verwerken zijn, isolatietape die zowel bij hoge als lage temperaturen plakken en nog veel meer slimme oplossingen voor kabelmanagement. Klap op de vuurpijl: kom naar onze stand en wie weet ga jij naar huis met één van de 100 samplepakketten, zodat je zelf in het veld het gebruiksgemak van HellermannTyton kunt ervaren.

*** Wil je toegangskaarten aanvragen? Klik dan hier! Als je een toegangskaart aanvraagt via deze link, kun je op onze stand een gratis proefpakket van HellermannTyton afhalen.

Meer informatie vind je op de beurssite van Elektro 2017!

Blijf in contact!


Update: 15/02/2020 © HellermannTyton 2020