Auto ID Event 2017

Plaats: Hart van Holland - Nijkerk
Datum: 07/03/2017

Kennisoverdracht voor goede toepassingen met Auto ID technologie biedt kansen aan industrie en logistiek. Auto ID technologie geeft mogelijkheden in de controle van goederen in de (productie) processen. Tijdens het event worden u presentaties geboden over technologie, integratie en specifieke cases, bedrijfsvoorbeelden. De voordelen in efficiency, veiligheid en logistieke prestaties komen concreet naar voren in deze kennisoverdracht.

Het event is bedoeld voor logistieke partijen, industriële eindgebruikers, system integrators en machinebouwers uit de diverse marktsegmenten die behoefte hebben aan technische kennisoverdracht voor het efficiënt en effectief toepassen van Auto ID, passend bij hun specifieke situatie.

HellermannTyton toont tijdens dit kennisevenement haar expertise en oplossingen om RFID gemakkelijk toegankelijk te maken en gemakkelijk te monteren in de meest uiteenlopende applicaties. HIER vindt u de RFID-componenten die wij leveren.

Voor dit evenement is registratie vooraf noodzakelijk. Via deze link kunt u zich voor dit evenement inschrijven. U kunt ons ook uiteraard mailen voor meer informatie, wij staan u graag te woord.

Blijf in contact!


Update: 15/02/2020 © HellermannTyton 2020