Energy Platform 2016

Plaats: Evenementenhal Hardenberg
Datum: 30/05 - 01/06/2016

Nederland is een energieland dat een belangrijke rol speelt in Europa op het gebied van de Gas, Wind en Olie. Zo is Nederland de GAS rotonde van Europa en wordt 25% van de Europese gasvoorraad beheerd. Samen met België is Nederland de grootste importeur/ exporteur van OLIE (producten) ter wereld. Verder is duurzame energie actueler dan ooit te voren! De rijksoverheid streeft naar 14% duurzame energie in 2020, voorzien door WIND energie.

Niet verbazingwekkend dus dat Nederland over veel kennis op dit gebied beschikt. Samenwerken is cruciaal om nieuwe technologieën en innovaties te ontwikkelen die de energiemarkt versterken. Tijdens Energy Platform wordt hier uitgebreid op ingespeeld door de onshore en offshore markt te belichten en innovaties en projecten binnen de Gas, Wind en Olie centraal te stellen. Wilt u meer weten over deze beurs, klik HIER om direct naar de website van het evenement te gaan.
 

HellermanTyton toont tijdens dit evenement oplossingen voor kabelmanagement voor deze drie sectoren. Oplossingen die tot stand kwamen door jarenlange ervaring in deze marktsegmenten, waardoor robuustheid, duurzaamheid en gemakkelijk installeren als vanzelfsprekend centraal staan. Voorbeelden van oplossingen voor windenergie vindt u hier, die voor olie en gas vindt u hier.

 

U vindt HellermannTyton direct bij de ingang van de beurshal; wij heten u graag welkom!

Blijf in contact!


Update: 15/02/2020 © HellermannTyton 2020