Elektro Vakbeurs Hardenberg 2016

Plaats: Evenementenhal Hardenberg
Datum: 29/11 - 01/12/2016

HellermannTyton is terug op de meest populaire elektrotechnische beurs in de regio. En hoe! Met een flitsende stand in hal 5 (stand 550), waar u kunt kennismaken met RELICON!

Het 
RELICON-programma bestaat uit oplossingen voor het verbinden en aftakken van bekabeling, op basis van giethars- en geltechnologie. De gebruiker kan op de stand onder deskundige leiding zelf een gietharsmof afvullen of kennismaken met de eenvoudig te verwerken gelmoffen.

Gietharsmoffen worden gebruikt voor het ondergronds verbinden en aftakken van bekabeling. De moffen worden aan zware omstandigheden blootgesteld en zorgen voor betrouwbare verbindingen. RELICON gietharstechnologie biedt een aantal voordelen waardoor het vullen van een mof altijd op de juiste manier wordt uitgevoerd.

Relilight gelmoffen zijn snel en gemakkelijk te monteren en geschikt voor kleinere kwadraturen die in (LED-)verlichtingsinstallaties worden toegepast. De elektromonteur heeft voor het installeren geen speciaal gereedschap nodig.

Daarnaast kunt u tijdens deze beurs kennismaken met RFID-technologie van HellermannTyton. Nog nooit was het aanbrengen van RFID-transponders zo gemakkelijk, met bundelbanden waarin deze techniek in is geïntegreerd.

Ook vindt u al onze oplossingen in kabelmanagement voor de levensmiddelenindustrie: detecteerbare bundelbanden, detecteerbare/drijvende bundelbanden, detecteerbare schroefzadels, detecteerbare kabelbescherming, detecteerbare kabelmarkering en beschermslang met reinigbare koppeling.


U kunt er zeker van zijn dat het de moeite waard is, dus zet de beurs alvast in uw agenda!

Meer informatie over de beurs vindt op de beurssite. U kunt ons ook uiteraard mailen voor meer informatie, wij staan u graag te woord. 

 

 

Blijf in contact!


Update: 15/02/2020 © HellermannTyton 2020