VMT Food Technology Event

Plaats: De Verkadefabriek, Boschdijkstraat 45, 5211 VD, 's-Hertogenbosch
Datum: 03/12/2015

Het vakblad VMT, de Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) en Dutch Machinery for the Food Industrie (DMFI) organiseren op 3 december het Food Technology Event. Aan machines en installaties voor de voedsel-, dranken- en farmaceutische industrie worden veel eisen gesteld. Logisch, want het gaat om producten die mensen innemen. Hygiëne en voedselveiligheid worden daarbinnen steeds belangrijker. Tijdens het Food Technology Event wordt daarom dieper ingegaan op het ontwerp, installatie/oplevering en het beheer en onderhoud binnen een Asset Management (AM) om hygiëne en voedselveiligheid te kunnen garanderen. 

Enkele jaren gelden bracht HellermannTyton als eerste een detecteerbare bundelband op de markt. Nu brengen wij als eerste een compleet gamma kabelmanagement voor de levensmiddelenindustrie: detecteerbare kabelbevestiging en -bescherming, reinigbare beschermslang en bijbehorende koppelingen en  roestvast stalen componenten voor kabelbundeling en –markering. HellermannTyton is dus zeker geen vreemde eend in de bijt tijdens dit evenement. 

 

Note: het betreft een evenement waar kosten aan zijn verbonden en waarvoor u zich vooraf in dient te schrijven. Meer informatie omtrent dit evenement vindt u hier.

 

Blijf in contact!


Update: 15/02/2020 © HellermannTyton 2020