Elektrotechniek 2015

Plaats: Jaarbeurs Utrecht
Datum: 29/09 - 02/10/2015


Elektrotechniek toont de nieuwste innovaties in praktijk. In een woning, in de industrie, in de utiliteitsbouw en in de infrastructuur en energie. In de jaarbeurs worden die omgevingen op spectaculaire wijze nagebouwd. Exposanten presenteren hun totaaloplossingen en laten zien hoe ze werken. Elektrotechniek brengt de toekomst dichterbij. 

HellermannTyton presenteert zich breed in het toepassingsgebied Industrie, in Hal 8. Aanhakend op het hoofdthema in dit gebied, gevisualiseerd middels een machine / installatie uit de levensmiddelenindustrie, tonen wij onze oplossingen voor detecteerbaar kabelmanagement. Daarnaast staan printers voor labels en krimpkous, bundelbandautomaten en ponsmachines centraal.

Geïntegreerd in onze stand vindt u onze oplossingen voor het toepassingsgebied Infra en energie: glasvezelbekabeling, kabelbescherming en - reparatie en een systeem voor kabelbundeling waarmee u 25% op de installatietijd bespaart.

U vindt HellermannTyton op stand 8 C021, welkom!

Wilt u zeker zijn van een toegangsbewijs? Via deze link kunt u zich nu voorregistreren. In een handomdraai vraagt u uw toegangsbewijs voor dit evenement vol dynamiek aan. Meer informatie over het Elektrotechniek-evenement vindt u hier.

Blijf in contact!


Update: 15/02/2020 © HellermannTyton 2020