28/04/2024

InterSolution 2024

Plaats:
Gent
Location:
Flanders Expo (Hal 8)
Datum:
17/01 - 18/01/2024

InterSolution 2024

InterSolution 2024

 

 

 

 

 

 

 

HellermannTyton aanwezig op InterSolution 2024: Ontdek de laatste innovaties in de groeiende solarindustrie
 

HellermannTyton is op 17 en 18 januari 2024 aanwezig op InterSolution. Deze toonaangevende vakbeurs brengt de solarindustrie samen en biedt een unieke gelegenheid om de nieuwste ontwikkelingen van vooraanstaande exposanten onder één dak te ontdekken.

InterSolution is een Europese vakbeurs waar leveranciers uit heel Europa gedurende twee dagen hun kennis delen over batterijen, bedrading, fixatiesystemen, meet- en regeltechniek, monitoring, montage, omvormers, PV-modules, regulateurs, software, trackers, warmtepompen, zonneboilers, zonnecellen, zonnecollectoren, zonnepanelen en nog veel meer.

De solarindustrie evolueert in een razend tempo en een bezoek aan InterSolution is daarom van onschatbare waarde voor iedereen die professioneel te maken heeft met de solar business. Of u nu een elektricien, solarteur, fabrikant, bouwaannemer, installateur, studiebureau, dakwerker, loodgieter, architect, distributeur, verwarmingstechnicus, vertegenwoordiger van een openbaar bestuur of een andere solarprofessional bent, deze beurs is een must-visit. Ook consultants en professionals die werkzaam zijn in hernieuwbare energie of zwembaden zullen waardevolle inzichten opdoen.

Bij HellermannTyton begrijpen we de unieke behoeften van de solarindustrie en bieden we hoogwaardige kabelmanagement oplossingen die voldoen aan de strenge eisen van deze sector. We nodigen u van harte uit om onze stand te bezoeken op InterSolution, waar ons deskundige team klaarstaat om met u in gesprek te gaan, uw specifieke uitdagingen te bespreken en op maat gemaakte oplossingen te bieden die uw solarprojecten naar een hoger niveau tillen.

Mis deze kans niet om onze laatste innovaties in de groeiende solar industrie te ontdekken. Bezoek HellermannTyton op InterSolution en maak kennis met onze geavanceerde producten en expertise die u helpen uw solar projecten succesvol te realiseren.

Wanneer:
Woensdag 17 januari 2024, 9.30 - 20.00 (nocturne)
Donderdag 18 januari 2024, 9.30 - 18.00

Ons standnummer: 8700

Locatie:
Flanders Expo (Hal 8)
Maaltekouter 1
9051 Gent 
België