27/04/2024

Solar Solutions Kortrijk 2023

Plaats:
Kortijk
Location:
Kortrijk Xpo - Hal 4 & 5
Datum:
25/10 - 26/10/2023

Solar Solutions Kortijk 2023

Solar Solutions Kortijk 2023

 

 

 

Ontdek de toekomst van solar energie met HellermannTyton op Solar Solutions Kortrijk
 

HellermannTyton is van woensdag 25 oktober en donderdag 26 oktober 2023 aanwezig bij Solar Solutions Kortrijk, dé plek waar de solar sector samenkomt.

Met meer dan 150 exposanten en een overvloed aan innovaties, is dit dé plek om de nieuwste ontwikkelingen in de solar industrie te ontdekken. Van geavanceerde zonnepanelen tot revolutionaire opslagtechnologieën, je zult versteld staan van de mogelijkheden die voor je liggen.

Tijdens de beurs laten we graag zien hoe onze hoogwaardige oplossingen op het gebied van duurzame bekabelingssystemen en efficiënte bevestigingsmiddelen jouw solar projecten naar een hoger niveau kunnen tillen.

Naast het inspirerende exposantenaanbod biedt Solar Solutions Kortrijk ook een scala aan seminars van de hoogste kwaliteit. Hier krijg je de kans om je kennis te vergroten en diepgaande inzichten op te doen in de trends en ontwikkelingen die de solar sector vormgeven. Leer van experts uit de industrie en ontdek hoe je jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunt brengen.

Deze beurs is ook de perfecte gelegenheid om in contact te komen met gelijkgestemde professionals en potentiële samenwerkingspartners. Netwerk met leiders en innovators in de solar industrie en bouw waardevolle relaties op die jouw carrière kunnen stimuleren.

Mis deze kans niet om geïnformeerd en geïnspireerd te raken. Bezoek onze stand op Solar Solutions Kortrijk en ontdek hoe HellermannTyton jou kan ondersteunen bij jouw solar projecten. Samen streven we naar een duurzame toekomst waarin we sneller, efficiënter en kosteneffectiever werken, met minder impact op mens en milieu.

Gratis toegangskaarten kunt u eenvoudig aavragen via deze link.

Standnummer: A4

Wanneer:
woensdag 25 oktober 2023, 10:00u - 17:00u
donderdag 26 oktober 2023, 10:00u - 17:00u

Waar:
Kortijk Xpo - Hal 4 & 5
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortijk
België